Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Άσχημα νέα από Σερβία για Ραντόιτσιτς

Άσχημα νέα από Σερβία για Ραντόιτσιτς


Ο Νικόλα Ραντόιτσιτς, στο σύντομο πέρασμα του από τη καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, έδειξε να είναι ένα πολύ καλό παιδί, το οποίο κέρδισε μάλιστα αρκετές συμπάθειες. Στο παρελθόν, είχε θεωρηθεί μεγάλο ταλέντο στη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα, δεν κατάφερε όμως ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες και η καριέρα του δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε ο ίδιος. Τελικά, πλήρωσε αυτή την αδυναμία εξέλιξης σοβαρά, αφού πήρε λάθος δρόμο.

Ο Σέρβος πλέι μέικερ συνελήφθη πριν από 2 μέρες σε αεροδρόμιο της Λίμας του Περού, αφού οι αρχές θεώρησαν πως η συμπεριφορά του ήταν ύποπτη. Ήταν ανήσυχος και έτριβε συνεχώς το στομάχι του, κάτι που ενεργοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε. Αφού του έγιναν ακτινογραφίες, φάνηκε πως στο στομάχι του υπήρχε καψούλα κοκαΐνης. Στη συνέχεια και αφού κρατήθηκε, διαπιστώθηκε πως είχε μέσα του 23 καψούλες κακαΐνη, ενώ στη κατοχή του βρέθηκαν ακόμα περουβιανά σολ (το συνάλλαγμα στο Περού), ένα disposable κινητό τηλέφωνο, μερικά δολάρια και μια εικόνα της Παναγίας.

Μαζί του συνελήφθει άλλος ένας Σέρβος με το όνομα Ούρος Ντόκιτς. Όπως μάθαμε ψάχνοντας λίγο το θέμα, πολλοί αθλητές παίζουν το ρόλο του “μουλαριού”, φέρνοντας ναρκωτικά από την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη. Οι Ραντόιτσιτς και Ντόκιτς, είχαν σαν προορισμό τους το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, όπου θα ξεφορτώνονταν το “φορτίο” έναντι αμοιβής. Πλέον αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, σε μια χώρα που δεν φημίζεται για την φιλοξενία κρατουμένων. Κρίμα, ένα μεγάλο ταλέντο να έχει αυτή τη κατάληξη…

Τα αντικείμενα που είχε στη κατοχή του ο Ραντόιτσιτς