Home ΚΥΠΡΟΣ Αποχή και από τους οργανωμένους της ΑΕΚ!

Αποχή και από τους οργανωμένους της ΑΕΚ!


Μετά τους οργανωμένους της ΑΕΛ, της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, αποχή από τα γήπεδο ανακοίνωσαν και οι οργανωμένοι της ΑΕΚ. Μετά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Συνδέσμου αποφασίστηκε ομόφωνα ΑΠΟΧΗ από τα γήπεδα.

“Για τον τρομονόμο που ψήφισαν οι ”πολιτικοί’ με πρόσχημα την πάταξη της βίας, αψηφώντας την ίδια ώρα τα προσωπικά και ποδοσφαιρικά μας δικαιώματα και παρόλο που οι οπαδοί είναι οι ”μεγαλομέτοχοι” αυτού που ονομάζουμε κυπριακό ποδόσφαιρο, θέλοντας να τιμήσουμε τις αρχές του Συνδέσμου και της Ομάδας μας, συνειδητά θα απέχουμε από όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας, αρχής γενομένης από το φιλικό του Σαββάτου με την Ανόρθωση, μέχρι να εισακουστούν οι φωνές και αναγνωρίσουν τα δικαιώματα μας.

Θέλουμε να τονίσουμε όμως πως δεν θα σταματήσει η συνεχής υποστήριξη προς το Σωματείο μας και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες μέχρι να δούμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει. Ας καταλάβουν, όλοι αυτοί που αποφασίζουν για μας και που δεν έχουν ουδεμία σχέση με το αντικείμενο, ότι ΔΕΝ υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς! Παν.Συ.Φι. Α.Ε.Κ. – Larnaκa Guardians ’94 ΑΙΜΑ, ΤΙΜΗ…ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ”.