Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο συμπαίκτης του Λεάντρο!

Ο συμπαίκτης του Λεάντρο!


Ο Μπάλαζ Ντζούσιακ είναι ένα από τα βαριά ονόματα στο ρόστερ της Ντινάμο Μόσχας. Αποκτήθηκε άλλωστε από την Ανζί (προηγουμένως ήταν στην Αϊντχόφεν) και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια.

Πριν πάει πάντως στην Ολλανδία, ήταν συμπαίκτης του δικού μας Λεάντρο Μαρκολίνι στη Ντέμπρετσεν. Οι δυο τους έχουν ακόμα εξαιρετική σχέση και συχνή επαφή. Μάλιστα όταν η Ντινάμο ήρθε στη Κύπρο για να παίξει με τη Χάποελ Σμόνα φρόντισαν να συναντηθούν και να τα πούν από κοντά. Επαφή είχαν και μετά την κλήρωση, λέγοντας πως θα ήταν ωραία να έπαιζαν αντιπάλοι, όμως ο Λέο είναι δυστυχώς παροπλισμένος.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του καλού φίλου του Λεάντρο; Έχει φοβερό αριστερό πόδι. Εξαιρετικά δυνατά σουτ, πολύ γλυκές μπαλιές, γενικά το αριστερό του είναι το μεγάλο του όπλο. Είναι αριστερός μέσος αλλά πολλές φορές παίζει δεξιά για να συγκλίνει. Επιπρόσθετα είναι και έμπειρος, αφού έχει παίξει πριν τη Ντινάμο στις Aϊντχόφεν και Αντζί.

Το μυστικό για να σταματήσουν τέτοιοι παίκτες (κάτι που επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Λέο) είναι η αλληλοκάλυψη. Σε παιχνίδια με ομάδες όπως η Ντινάμο, όλοι οι παίκτες πρέπει να βοηθάνε στην άμυνα και να υπάρχει σωστή αλληλοκάλυψη για να σταματήσουν τα ατού του αντιπάλου.

Στην πιο κάτω εικόνα, οι δύο τους σε προπόνηση της Εθνικής Ουγγαρίας, στην περσινή κλήση του Λέο: