Home SPORTS NEWS «Έφαγε» κουτουλιά από τον Μπραντάο ο Μότα! (video)

«Έφαγε» κουτουλιά από τον Μπραντάο ο Μότα! (video)


Μετά το τέλος του αγώνα για την 2η αγωνιστική του Σαμπιονά, ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπαστιά (2-0) ο Μπραντάο περίμενε στα αποδυτήρια τον Τιάγκο Μότα και με κουτουλιά του άνοιξε τη μύτη!

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαστιά φαίνεται πως είχε «χρωστούμενα» στον άσο της Παρί από το παιχνίδι και θέλησε με αυτό τον τρόπο να πάρει εκδίκηση. Μάλιστα, μάτωσε και ο ίδιος από την επίθεση που εξαπέλυσε, ενώ ο Μότα προσπάθησε να απαντήσει, αλλά οι συμπαίκτες του τον συγκράτησαν.

«Ήμουν μέσα στα αποδυτήρια, δεν έιδα τίποτα. Ο Τιάγκο Μότα παρουσιάστηκε με τη μύτη του να τρέχει άιμα» τόνισε με άγνοια για το συμβάν ο Λοράν Μπλαν.

»Είναι ένα κακό μαντάτο για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Ο Τιάγκο Μότα έχει κατά 90 % τη μύτη του σπασμένη, όπως μου είπε ο γιατρός. Ζητώ από το διαιτητή να συντάξει μία αναφορά. Εδώ και τρία χρόνια δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία, αλλά αυτή τη φορά είμαι υποχρεωμένος να το κάνω. Πρέπει ο Μπραντάο να τιμωρηθεί, με αποκλεισμό για όλη του τη ζωή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των πρωτευουσιάνων, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr