Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαν την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής τους!

Σαν την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής τους!

kaz00166


Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στον πλανήτη που να μην γνωρίζει ποιος είναι ο Κουράνι, ο Βαλμπουενά, ο Ζίρκοφ, ο Ντενίσοφ. Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο ξέρουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη στο Κίμκι Αρίνα. Γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο αντίπαλος. Αναγνωρίζουν, σέβονται, αλλά δεν τρομάζουν.

Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι για τους δικούς μας ποδοσφαιριστές μια τεράστια πρόκληση. Μια πρόκληση για να δείξουν καταρχάς ότι είναι ανάλογου επιπέδου με τους πολυδιαφημισμένους αντιπάλους τους! Ότι μπορούν να τους δουν στα μάτια και γιατί όχι, να τους πετάξουν έξω από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Έχει πολλά ατού η Ντινάμο, έχουμε όμως κι εμείς τα δικά μας. Διαθέτουμε και ποιότητα και εμπειρία και μεγάλη θέληση για να φέρουμε τα πάνω κάτω.

Στο Ηλίας Πούλος το κλίμα είναι εξαιρετικό. Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία, ότι η ομάδα θα συνεχίσει να δείχνει καλό πρόσωπο. Και θα το επιδιώξει βασισμένη στην τακτική της, αλλά και τη μεγάλη θέληση των ποδοσφαιριστών που προσεγγίζουν τις διπλές αναμετρήσεις σαν την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής τους.