Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Την έκαναν φύλλο και φτερό

Την έκαναν φύλλο και φτερό


Πλήρως προετοιμασμένοι για το μεγάλο αγώνα θέλουν να είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και έχουν ήδη περάσει πολλές ώρες αναλύοντας την Ντινάμο Μόσχας. Έχουν ήδη παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του αντιπάλου (σήμερα θα δουν άλλο ένα) και γνωρίζουν τόσο τα δυνατά, όσο και τα αδύνατα σημεία του.

Προφανώς καθημερινά, το προπονητικό τημ αναλύει αυτά τα τεχνικά σημεία στους ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να τους βοηθήσει να τα αφομοιώσουν όσο καλύτερα γίνεται. Ήδη για παράδειγμα γνωρίζουν όλοι για τον τρόπο που κινείται το επιθετικό δίδυμο του αντιπάλου, για το πόσο συμπαγής είναι ο άξονας, καθώς και για τη μεγάλη του δύναμη στα στημένα. Οι αμυντικοί μας δεν πρέπει να χάσουν Σαμπά και Κουράνι (κατά κύριο λόγο) σε κανένα στημένο.

Ο αντίπαλος έχει τρομερή ποιότητα στο ρόστερ του και περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν. Ο Καϊάφας και οι ποδοσφαιριστές του, θέλουν να κυνηγήσουν με ότι έχουν και δεν έχουν τις πιθανότητες που μας αναλογούν για πρόκριση. Και για αυτό προσπαθούν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια. Αν τελικά δεν καταφέρουν να προκριθούν, σίγουρα δεν θα είναι λόγω ελλειπούς ενημέρωσης, αλλά λόγω ποιότητας αντιπάλου.