Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σεραφείμ για τα μεταγραφικά: “Δεν είναι καιρός για πειράματα”

Σεραφείμ για τα μεταγραφικά: “Δεν είναι καιρός για πειράματα”


Ο Δώρος Σεραφείμ γνωρίζει καλύτερα από όλους πως πλέον στην ΟΜΟΝΟΙΑ αν δεν είναι σίγουροι για ένα παίκτη και την αξία του, πως δεν προχωράνε στην απόκτηση του. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε στη “Χαραυγή” και υπενθύμισε σε όλους πως… πειράματα έγιναν στο παρελθόν, τώρα για να γίνει μία μεταγραφή θα πρέπει ο παίκτης που θα ρθει να είναι αποδεδειγμένα καλύτερος από αυτούς που ήδη έχουμε και το κασέ του να μην ξεπερνά το όριο που τέθηκε για όλους τους παίκτες του φετινού ρόστερ.

“Η θέση μας για το θέμα είναι διατυπωμένη. Για να γίνει ενίσχυση πρέπει ο παίκτης που θα έρθει να είναι καλύτερος από εκείνους που διαθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή και καλύτερος από τους κύριους αντιπάλους του στην ίδια θέση. Αυτό λαμβάνοντας πάντα υπόψη και την οικονομική πτυχή τυχόν προσθήκης. Εάν συνυπάρξουν αυτά τα τρία στοιχεία θα γίνει κίνηση, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος και θα μείνουμε με την ομάδα που έχουμε”, δηλώνει σήμερα ο πρόεδρος Σεραφείμ, προσθέτοντας για το θέμα:

“Ζητούμενο σε κάθε μεταγραφή είναι να πληρώσουμε για ένα ποδοσφαιριστή ανάλογα με την αξία του και να προσφέρει ο ίδιος ανάλογα με την αμοιβή του. Η εκτίμηση μας είναι ότι μέχρι τώρα δεν δώσαμε λεφτά τζάμπα. Έφυγαν αυτοί που κρίθηκε ότι έπρεπε να φύγουν, έμειναν αυτοί που θέλαμε, φέραμε εκείνους που κρίθηκαν ως οι πιο κατάλληλοι και η παρουσία τους είναι ικανοποιητική, ενώ μέρα με τη μέρα βελτιώνονται. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι διακυβεύεται η ύπαρξη του σωματείου και δεν είναι καιρός για πειράματα. Πειράματα έγιναν στο παρελθόν…”.