Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πτήση για το όνειρο!

Πτήση για το όνειρο!

kazb00232


Για τη Ρωσία αναχωρεί σήμερα η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Ντινάμο Μόσχας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η πτήση είναι προγραμματισμένη να αφήσει τα εδάφη της Κύπρου στις 15:00 και μέχρι τις 19:40 θα πατήσει στη Μόσχα. Από σήμερα λοιπόν μπαίνουμε για τα καλά σε ρυθμούς Ντινάμο!

Οι δυσκολίες του αγώνα είναι γνωστές μιας και αντίπαλος μας είναι μια ομάδα εκατομμυρίων, η οποία μάλιστα στοχεύει να διακριθεί μέσω του Γιουρόπα Λιγκ. Οι όποιες φιλοδοξίες, αλλά και τα χρήματα της Ντινάμο όμως, δεν τρομάζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας θα παραταχθεί στην “Αρίνα Κίμκι” με αυτοπεποίθηση και πίστη στο όνειρο. Θα δώσει ότι έχει και θα μετρήσει στο τέλος τα κουκιά της, θα δει αν από τις αναμετρήσεις θα βγει κερδισμένη ή σοφότερη!

Στη Μόσχα μεταφέρεται από σήμερα λοιπόν η αγωνία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πετάει για το όνειρο και κουβαλάει μαζί της τις ελπίδες αλλά και τη δύναμη του υπέροχου ΛΑΟΥ της. Στόχος προφανώς, να πάρει ένα αποτέλεσμα που να της επιτρέψει να κτυπήσει την πρόκριση μέσα στο ΓΣΠ! Μπορεί να το καταφέρει!

Χορηγός αποστολής: Pascucci Cyprus