Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο κόουτς δεν τρομάζει, γουστάρει!

Ο κόουτς δεν τρομάζει, γουστάρει!


Δεν τον τρομάζουν τα δύσκολα τον αιώνιο αρχηγό, το αντίθετο, τον εξιτάρουν. Είτε σαν παίκτης, είτε σαν προπονητής, ζει για αυτά τα ματς και θέλει να τα κερδίζει. Γιατί ξέρει πως με αυτά μένεις στην ιστορία, με αυτά γράφονται ιστορίες για εσένα. Οι δηλώσεις του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξαν πως η ομάδα δεν πήγε στη Μόσχα για να δει τη Κόκκινη Πλατεία. Πήγε γιατί πιστεύει στις δυνάμεις της και στο καλό αποτέλεσμα:

“Εδώ που φτάσαμε θέλουμε να κερδίσουμε και να περάσουμε στους ομίλους. Σίγουρα ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός και περιμένουμε μια καυτή έδρα. Ξαναλέω όμως πως εδώ που φτάσαμε στόχος μας είναι να περάσουμε. Θέλω να πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι, έχουμε μελετήσει αρκετά τον αντίπαλο και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να το διασκεδάσουμε στην έδρα μας.”, Κώστας Καϊάφας

Ακριβώς αυτή την πίστη και την αυτοπεποίθηση, πρέπει να έχουν και οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αύριο στον αγώνα. Γνωρίζουμε τα μεγέθη, έχουμε όμως απαιτήσεις από τους εαυτούς μας. Ναι, είμαστε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και έχουμε στόχο την πρόκριση στους ομίλους. Δεν είναι εύκολο, αλλά πότε στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, της δόθηκε κάτι με τον εύκολο τρόπο; Έπρεπε πάντα να παλέψει και τα κατάφερνε!

Χορηγός αποστολής: Pascucci Cyprus