Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαθημένοι στα δύσκολα

Μαθημένοι στα δύσκολα


Δύσκολο το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Ντινάμο Μόσχας. Δεν έγινε και κάτι όμως, γιατί είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Σε όλη μας την ιστορία, δεν μας έχει δοθεί απολύτως τίποτα εύκολα. Έπρεπε πάντα να παλέψουμε, να ταλαιπωρηθούμε, αλλά στο τέλος τον βρίσκαμε τον τρόπο. Γιατί δεν μας τρομάζει τίποτα!

Αν κάθε φορά που βρίσκαμε δύσκολα, κάναμε πίσω, δεν θα υπήρχαμε! Δεν θα υπήρχαμε αν οι ιδρυτές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έσκυβαν το κεφάλι και υπέγραφαν εκείνη τη δήλωση αποκήρυξης των αρχών τους! Δεν θα υπήρχαμε αν τα παρατούσαμε κάθε φορά που οι διαιτητές μας έσφαζαν μέσα στο γήπεδο. Δεν θα υπήρχαμε αν ο ΛΑΟΣ γύριζε την πλάτη στην ΟΜΟΝΟΙΑ όταν αποκαλύφθηκε το πραγματικό χρέος που άφησαν οι προηγούμενες διοικήσεις. Τόσα αντέξαμε, σε μια Ντινάμο θα κολλήσουμε;

Θα μας πείτε τώρα συγκρίνουμε πράγματα εντελώς ανόμοια και έχετε απόλυτο δίκαιο. Εκεί που θέλουμε να καταλήξουμε είναι πως πάντα, μέσα στην ιστορία μας, βρίσκαμε μέσω της πίστης μας στην ΟΜΟΝΟΙΑ και της αυτοπεποίθησης μας τους τρόπους να κερδίσουμε τις δυσκολίες! Τα τελευταία 2-3 χρόνια κάπου τα έχουμε χάσει φυσιολογικά, λόγω λαθών (αγωνιστικών, διοικητικών, επικοινωνιακών) των διοικούντων. Ας αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας τις ανασφάλειες και να πιστέψουμε ξανά! Και όπου μας βγάλει!

Χορηγός αποστολής: Pascucci Cyprus