Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα βάλει άλλον ένα στην άμυνα;

Θα βάλει άλλον ένα στην άμυνα;

kaz00171


Ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει ως πρώτο στόχο το μηδέν παθητικό στο αυριανό παιχνίδι, είναι κάτι περισσότερο από δεδομένο. Ο Κώστας Καϊάφας θα επιδιώξει να βρει τον τρόπο να θωρακίσει την εστία του Ζοσέ Μορέιρα και να κρατήσει τους επιθετικούς των Ρώσων όσο πιο μακριά γίνεται. Αν θα βάλει άλλο ένα παίκτη στην άμυνα και να παίξει με 4-2-3-1 αντί 3-5-2 είναι κάτι που μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο να μάθουμε, αφού όταν ρωτήθηκε κατά την αναχώρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.

Είναι πάντως αρκετά πιθανό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως στα δυο παιχνίδια που ο κόουτς ήθελε πρώτα από όλα να διαφυλάξει τα μετόπισθεν, αυτό έπραξε. Σε αυτό το ματς δεν θα έχει το Σκαραμοτσίνο, όμως θα έχει το Μαργκάσα που φαντάζει ως το πρώτο φαβορί να παίξει αριστερός μπακ, με τους Στεπάνοφ, Ακουισταπάτσε και Λομπιανίτσε να συμπληρώνουν τη τετράδα. Πιθανότητες όμως έχει και ο Χάρης Κυριάκου (με τον Ούτσα να πηγαίνει αριστερός μπακ), λόγω ύψους και ετοιμότητας, αλλά και για να έχει μια έξτρα λύση για τον άξονα στο πάγκο ο κόουτς, αν ο Μαργκάσα μείνει εκτός.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί μια σημαντική διαφορά από τα παιχνίδια που ο Καϊάφας έπαιξε με 4 πίσω. Και στα δύο, είχε σαφές προβάδισμα πρόκρισης και ήθελε να το διαχειριστεί όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Αυτή τη φορά τα πάντα ξεκινάνε από μηδενική βάση, οπότε δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά ποιο σύστημα θα επιλέξει ο κόουτς.

Χορηγός αποστολής: Pascucci Cyprus