Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τσερτσέσοφ: “Πιο δυνατή από τους Ισραηλινούς η ΟΜΟΝΟΙΑ”

Τσερτσέσοφ: “Πιο δυνατή από τους Ισραηλινούς η ΟΜΟΝΟΙΑ”


Ο τεχνικός της Ντινάμο Μόσχας στη σημερινή του διάσκεψη για τον αγώνα, δήλωσε πως περιμένει να δει μία πιο ποιοτική ομάδα από τους Ισραηλινούς της Χάποελ Σμόνα. Ο Ρώσος προπονητής μίλησε για το ρόστερ της ομάδας μας αλλά και για τη δική του ομάδα.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ, είπε:

-Έχουμε μαζέψει αρκετές πληροφορίες για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πιο ισχυρή από την Χάποελ. Η Ζενίτ αγωνίστηκε πρόσφατα στην Κύπρο με μία ομάδα που έχει μικρές διαφορές με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχουν Γεωργιανούς, Πορτογάλους, Βραζιλιάνους και λίγους Κύπριους.  Πρέπει να πάμε με σοβαρότητα, οι αντίπαλοι μας θέλουν να συνεχίσουν επίσης στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε.

Θα παίξει ο Κόζλοφ;

-Χθες μιλήσαμε, δεν θα αγωνιστεί λόγω προβλήματος τραυματισμού. Δεν έκανε καν προπόνηση.

Είναι κίνητρο για σας που είναι το 100ο παιχνίδι στην Ευρώπη;

– Δεν γνώριζα αυτή τη λεπτομέρεια. Σε κάθε περίπτωση, όποιο αριθμό και αν είχε αυτό το ματς, θα το βλέπαμε με την ίδια σοβαρότητα.

Γνωρίζετε τις συνθήκες στην Κύπρο. Θα σας βοηθήσει αυτό;

– Ναι, τις ξέρουμε από πρώτο χέρι, διότι ήμασταν εκεί πρόσφατα. Οι παίκτες ξέρουν πως είναι σημαντικό να πάρουμε σημαντικό προβάδισμα εντός έδρας ώστε να πάμε με ηρεμία στον επαναληπτικό.

Υπήρξε ροτέισον στα περασμένα ματς. Θα το δούμε αύριο επίσης;

-Εξαρτάται κάθε φορά από τις περιστάσεις. Από την κατάσταση των παικτών αλλά και από την αντίπαλο. Είναι όλοι παίκτες της ομάδας και αποφασίζουμε πότε να αγωνίζονται. Θα δούμε αύριο ποιοι θα είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Είναι κακό για σας που έκλεισε η Δ2;

-Για να είμαι ειλικρινής δεν άκουσα τέτοια συνθήματα εγώ. Θα προτιμούσα να μην είναι χωρισμένος ο κόσμος μας.

Για τον Βαλμπουενά:

-Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Έπαιξε ως αλλαγή μόλις ήρθε, μετά 70 λεπτά και μετά έπαιξε και στη Τούλα. Χθες μιλήσαμε, νομίζω έχει ανεβεί το επίπεδο ετοιμότητας του.

Σε ποια γλώσσα του μιλάτε;

– Μιλάμε Αγγλικά. Είναι και ο Σάμπα και μας βοηθάει στην μετάφραση. Όμως υπάρχει συνεννόηση, ποδόσφαιρο είναι.

 

Χορηγός αποστολής: Pascucci Cyprus