Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: «Θα παλέψουμε και τα δύο παιχνίδια»

Καϊάφας: «Θα παλέψουμε και τα δύο παιχνίδια»


Δεν ήταν ο μεγάλος μας στόχος οι ομίλοι, ωστόσο θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας για είσοδο σε αυτούς. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Καϊάφας το απόγευμα από τη Μόσχα. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και ο Νούνο Ασσίς μίλησαν για τον αυριανό αγώνα πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Κώστας Καϊάφας: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο, μια ομάδα που έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για να περάσει στους ομίλους, ο στόχος ο μεγάλος δεν ήταν να περάσουμε στους ομίλους αφού κτίσαμε μία καινούργια ομάδα πολύ γρήγορα, μια ομάδα που πιστεύουμε πολύ σε αυτή. Αφού είμαστε σε αυτό το γύρο θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε και τα δύο τα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να έχουμε ένα καλό σκορ για να παλέψουμε για τις πιθανότητες μας στη Λευκωσία“.

Νούνο Ασσίς: “Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε στα πλέι οφς. Είναι φανταστικό για την ομάδα μας γιατί έχουμε παλέψει πολύ και αυτό είναι το μεγάλο μας όνειρο. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Είναι δύο σημαντικά παιχνίδια και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στους ομίλους”.

Ερωτήσεις:

Ποιος είναι ο πιο δυνατός παίκτης της Ντινάμο;

– Δεν θέλω να μιλήσω ξεχωριστά, έχουν ένα δυνατό ρόστερ. Είναι μία δυνατή ομάδα.

Τι νομίζετε για τον Βαλμπουενά;

– Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, τον είδαμε και στο Μουντιάλ. Όπως είναι το ποδόσφαιρο δεν μπορεί ένας παίκτης να κάνει τη διαφορά. Όπως είπα όμως είναι μία ομάδα με πολύ καλό ρόστερ. Δεν μπορεί ένας παίκτης να είναι όλη η ομάδα.

Τι ζητάτε από τους παίκτες σας;

Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, το παραμικρό λάθος στοιχίζει. Ειδικά στην μεσοεπιθετική γραμμή που έχει αρκετά δημιουργικούς παίκτες ο αντίπαλος.

 

Χορηγός αποστολής: Pascucci Cyprus