Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το θέλει και μπορεί!

Το θέλει και μπορεί!

kaz00165


Η μεγάλη μέρα έχει φτάσει και πλέον μετράμε ώρες αντίστροφα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενείται στις 18:30 στην Κίμκι Αρίνα της Μόσχας από τη τοπική Ντιναμό (live omonoianews.com) και ελπίζει πως θα φανεί αντάξια των προσδοκιών και θα πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει να ελπίζει στη πρόκριση. Δεν είμαστε φαβορί, όμως πιστεύουμε!

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Ντινάμο έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια με στόχο να εδραιωθεί στους μεγάλους του ρωσικού ποδοσφαίρου και έχει πάρει στη Μόσχα παίκτες ποιότητας. Στη φάση που είμαστε όμως, γνωρίζαμε πως θα έχει δυσκολίες η σειρά και είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και αγωνιστικά. Αν ήταν εύκολο, δεν θα το λέγαμε υπέρβαση. Εκείνο που καλείται η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα να κάνει είναι να καταθέσει ψυχή, να δει στα μάτια τον αντίπαλο και να μεταφέρει την πρόκριση στη Λευκωσία.

Στο πλευρό της η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει περίπου 300 φίλους της που έκαναν το μακρινό ταξίδι για Ρωσία. Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να μετατραπούν σε πάθος, τσαμπουκά και συνεχές τρέξιμο μέσα στο γήπεδο και σε 12 και κάτι ώρες, να έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.

Χορηγός αποστολής: Pascucci Cyprus