Home SPORTS NEWS Φτιαγμένος για ομίλους ο Αστέρας

Φτιαγμένος για ομίλους ο Αστέρας


Ο Αστέρας επιβλήθηκε 2-0 της Μακάμπι στην Τρίπολη και πήρε σαφές προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους.

Η Τρίπολη φόρεσε και πάλι τα γιορτινά της και ο Αστέρας φρόντισε να τιμήσει τη γιορτή, φτάνοντας σε ακόμη μια ευρωπαϊκή νίκη. Σκόρερ οι Μάτσα (29′) και Ζησόπουλος (47′).

Α’ Ημίχρονο

Ο Αστέρας φρόντισε από την αρχή του αγώνα να δείξει την ανωτερότητά του στην αντίπαλό του και τα κατάφερε παίρνοντας τον έλεγχο. Το σκορ άνοιξε στο 29ο λεπτό ο Μάτσα ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χουάν Πάμπλο. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με την ελληνική ομάδα να μην απειλείται από τους Ισραηλινούς.

Β’ Ημίχρονο

Ο Αστέρας ευτύχισε με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχει ακόμη ένα γκολ, όταν ο Ζησόπουλος με κοντινή προβολή μετά από σουτ του Μάτσα έκανε το 2-0. Η συνέχεια ανήκε στους Αρκάδες οι οποίοι μπόρεσαν να ελέγξουν τον ρυθμό και να μην αφήσουν κενούς χώρους στη Μακάμπι. Ο Μπαράλες έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία λίγο πριν το τέλος για να κάνει το 3-0, ενώ και οι Ισραηλινοί απείλησαν αμέσως μετά με τον Πρίτσα, όμως ο Θεοδωρόπουλος κράτησε το μηδέν.

Που κρίθηκε

Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο γρήγορο γκολ του Αστέρα στο δεύτερο μέρος, το οποίο “έκοψε” τα πόδια των φιλοξενούμενων.

Παίκτης από χρυσάφι

Ποιος άλλος από τον Μάτσα, ο οποίος ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Πέτυχε το πρώτο γκολ, δημιούργησε το δεύτερο, ενώ αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία.

Η σφυρίχτρα

Ο Ιταλός Πάολο Ταλιαβέντο δεν είχε δύσκολη φάση και κατάφερε να διαχειριστεί καλά τον αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (87’ Τι Εμπί), Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Ουσέρο, Kουρμπέλης, Ρόλε (69’ Σανκαρέ), Μάσα (79’ Μπαράλες), Ντε Μπλάσις.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Όσκαρ Γκαρσία): Χουάν Πάμπλο, Σπούνγκιν, Τίμπι, Κάρλος Γκαρσία, Άλμπερμαν, Ζάχαβι, Ράντι, Μίκα (76’ Μπεν Χαΐμ), Γέινι, Ιγκιεμπόρ, Μπεν Μπασάτ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr