Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σερτζίνιο: “Δείξαμε ότι η δύναμη μας είναι μεγάλη”

Σερτζίνιο: “Δείξαμε ότι η δύναμη μας είναι μεγάλη”


«Στη μία πλευρά ο Γάλλος σταρ Βαλμπουενά, ο Γερμανός διεθνής φορ Κέβιν Κουράνι και αρκετοί ρώσοι διεθνείς. Στην άλλη, η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο στην Κύπρο. Διαφορετικά μπάτζετ, όμως με τα ίδια όνειρα. Αν τα καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ, γράφει ιστορία. Μιλάει για τον αγώνα ο Βραζιλιάνος μέσος Σερτζίνιο». Αυτός είναι ο πρόλογος μίνι αφιερώματος στη Βραζιλία για τις αναμετρήσεις Ντινάμο-ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταθέτει την άποψη του.

“Είχαμε τη νίκη στα χέρια μας δυο φορές αλλά στο τέλος παραχωρήσαμε ισοπαλία. Δείξαμε όμως ότι η δύναμη μας είναι μεγάλη και στον επαναληπτικό με τους παθιασμένους οπαδούς μας, έχουμε πλέον τις πιθανότητες μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε ιστορία και να ανταμειφθούν οι κόποι μας”, δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος, απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση για το πόσο δημοφιλείς είναι η ομάδα:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο μεγαλύτερος και δημοφιλέστερος σύλλογος της Κύπρου, οπότε αν τα καταφέρουμε θα γίνει πάρτυ σε όλη τη χώρα. Ήδη αποκλείσαμε δυο ομάδες στη Ευρώπη και με την ισοπαλία 2-2 αποκτήσαμε ελαφρύ προβάδισμα. Τώρα πρέπει να μάθουμε πως να το αξιοποιήσουμε γιατί δεν είναι εύκολο και να γράψουμε ιστορία”.