Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ήθελε να πάει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τον συνέλαβαν για τρομοκρατία…

Ήθελε να πάει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τον συνέλαβαν για τρομοκρατία…


Είναι να αναρωτιέσαι που πάει αυτός ο κόσμος και βλέποντας πως κάποιοι στο Υπουργείο δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης θεωρούν ως απόλυτο πρότυπο την Αγγλία, τρέμουμε πως μια μέρα θα μας πάρουν κατά κει.

ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ οπαδός, προσπάθησε σύμφωνα με τις αρχές να φέρει 8 φωτοβολίδες από την Αγγλία στη Κύπρο για να τις χρησιμοποιήσει σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Συνελήφθηκε όμως στο αεροδρόμιο και πλέον κρατείται ως ύποπτος για τρομοκρατία! Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι οι φωτοβολίδες θα χρησιμοποιούνταν για ταχύπλοο σκάφος το οποίο έχει άδεια να χρησιμοποιεί. Κατηγορείται επίσης ότι κρατούσε τρομοκρατικό εγχειρίδιο (Anarchist Cookbook) και πλέον κρατείται από τις βρετανικές αρχές.

Πώς μπορεί κάποιος να κάνει τρομοκρατική επίθεση με φωτοβολίδες, παραμένει μυστήριο, τη στιγμή που στην Αγγλία σε κάθε 100 ανθρώπους σχεδόν οι 7 κατέχουν όπλο! Συνολικά υπάρχουν 4.060.000 όπλα σε Άγγλους πολίτες και συνελήφθει για τρομοκρατία Κύπριος με φωτοβολίδες!

Ελπίζουμε πως η περιπέτεια του νεαρού θα έχει σύντομα αίσιο τέλος. Δεν αναφέρουμε το όνομα του, γιατί στο δικό μας μυαλό πρέπει να ισχύει πάντα το “αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου”