Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίδια τακτική, ίδια πρόσωπα;

Ίδια τακτική, ίδια πρόσωπα;

kos_0220


Δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-2-3-1 ο Κώστας Καϊάφας στον αγώνα της Πέμπτης. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είδε την ομάδα του να αποδίδει εξαιρετικά στη Μόσχα και λογικά θα το διατηρήσει στον επαναληπτικό. Ίσως τον δούμε να το γυρίζει σε ένα αμυντικογενές 3-5-2, προς το τέλος του παιχνιδιού, αν το ματς εξελιχθεί καλά.

Ούτε στα πρόσωπα αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές, ίσως καμία κατακρίβιαν. Ο Ρομπέρτο Γκαρσία διεκδηκεί τη θέση του μοναδικού προωθημένου, η απόφαση όμως θα παρθεί από τον κόουτς ανάλογα από το τι ψάχνει από τον επιθετικό του. Αν θέλει δύναμη και ταχύτητα, ο Ποτέ θα παραμείνει βασικός. Αν ψάχνει κράτημα της μπάλας και σπάσιμο στα φτερά, ο Ισπανός κτυπάει για τα καλά τη θέση.

Κατά τα άλλα, είναι και ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο. Ο Γάλλος είναι εκτός εδώ και αρκετό καιρό και μόνο αν είναι στο 100% θα μπορέσει να διεκδηκήσει τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Ρενάτο Μαργκάσα πήγε έτσι κι αλλιώς πολύ καλά στη Μόσχα, ίσως όμως ο κόουτς να ήθελε να τον έχει σαν εναλλακτική στο πάγκο για τα χαφ, για να δώσει δηλαδή δυνάμεις σε αυτό τον νευραλγικο χώρο. Τα όσα συζητούμε βέβαια είναι θεωρητικά και εξαρτώνται από τη κατάσταση του Σκάρα.