Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει!

Το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει!


Η ανακοίνωση του sold out, αποτελεί απλά θέμα ωρών αφού απομένουν λιγότερα από 1000 μαγικά χαρτάκια, όλα για τη Νότια. Δύο μέρες πριν το παιχνίδι, ξέρουμε, είναι δεδομένο δηλαδή, ότι στις κερκίδες του ΓΣΠ θα βρεθούν περισσότεροι από 20.000 φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το πρώτο βήμα για την πρόκριση, αλλά και γενικότερα για την ανάσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχει ήδη γίνει.

Η πυξίδα έχει τρελαθεί ξανά και δείχνει όπου πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο ΛΑΟΣ είχε να πάρει τόσο έντονα και τόσο μαζικά θέση μάχης, από το 2008 και το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκαν εκατομμύρια για να φέρουν τον αέρα αλλαγής όπως τότε, αλλά ειλικρίνεια, δουλειά και δικά μας παιδιά στο τιμόνι της ποδοσφαιρικής ομάδας! Ο δωδέκατος γίνεται ξανά φόβητρο, για να προστατεύσει τον Καϊάφα και τους παίκτες του, να τους σπρώξει με ότι έχει στην επιτυχία!

Όλη αυτή την κινητοποίηση, τον ενθουσιασμό, μα πάνω από όλα τη πίστη στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να τα έχουμε στο μυαλό μας τη Παρασκευή ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα! Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας ενέπνευσε ξανά και της αξίζει να μας έχει στο πλάι της ολόχρονα!