Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Ψύχραιμοι, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα”

Καϊάφας: “Ψύχραιμοι, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα”


Τις απόψεις του για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στη Ντινάμο κατέθεσε ο Κώστας Καϊάφας ο οποίος μετέφερε τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον αγώνα όλοι στο πράσινο στρατόπεδο. Μαζί του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι Δώρος Σεραφείμ και Ρενάτο Μαργκάσα.

Κώστας Καϊάφας: Bρισκόμαστε δύο ημέρες πριν τον επαναληπτικό. Ένα παιχνίδι που προσωπικά για εμένα, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που είχαμε να ετοιμάσουμε την ομάδα, προχωρήσαμε αρκετά μπροστά στην Ευρώπη και είμαστε ικανοποιημένοι.  Ικανοποιημένοι είμαστε και για το αποτέλεσμα στην Ρωσία. Περιμένουμε με ανυπομονησία τον αγώνα, με τον κόσμο μας για να γράψουμε ιστορία. Κάτι που δεν λέω με ανησυχία αλλά με προβληματισμό για τον ενθουσιασμό. Μας αρέσει ο ενθουσιασμός αλλά ανεξαρτήτου αποτελέσματος να έχουμε στο μυαλό μας το πρωτάθλημα. Σε λίγες ημέρες έχουμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα ο πρώτος μας στόχος είναι το παιχνίδι της Πέμπτης αλλά δεν ξεχνούμε το πρωτάθλημα. Είμαστε ψύχραιμοι, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, για την επόμενη ημέρα.

Ρενάτο Μαργκάσα: Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη. Είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο, εμάς τους παίκτες και το σύλλογο. Για όλους στην ομάδα.  Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Όπως είπε ο προπονητής πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι ότι για να γίνει. Όμως φυσικά θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους και να γράψουμε ιστορία για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Δώρος Σεραφείμ: Δεν συνηθίζω να βρίσκομαι στις διασκέψεις, σήμερα αποτελεί εξαίρεση.  Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές, για την πειθαρχία την αγωνιστικότητα και την ηρεμία που υπάρχει σε ένα οικογενειακό κύκλο στο Ηλίας Πούλλος και γενικά. Ευχαριστώ τον κόσμο που στέκετε δίπλα μας.  Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μας. Να είμαστε ψύχραιμοι ήρεμοι και να παίξουμε για την πρόκριση. Είναι μεγάλη μέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, έφθασε κι άλλες φορές σε αυτό το σημείο εύχομαι αυτή τη φορά η τύχη να μην μας γυρίσει την πλάτη.

Ερωτήσεις/Απαντήσεις

Όσο σημαντική είναι η πρόκριση, το ίδιο σημαντική είναι και η διαχείριση για ένα αποκλεισμό έτσι;

ΚΚ: Ανάλογα με την πορεία μας δεν υπάρχει πολύ πίεση. Δεν υπάρχει αυτή η πίεση που υπήρχε τα περασμένα χρόνια. Δεν μπορούμε να κόψουμε τον ενθουσιασμό, ο κόσμος είναι έτοιμος νομίζω εάν προκριθούμε ή όχι.

Είναι σημαντικό παιχνίδι, τι σημαίνει για εσένα, ένας νεαρός προπονητής να έφθασε κοντά στο όνειρο;

ΚΚ: Είναι πρόκληση για εμένα αυτό. Να δούμε την Πέμπτη πρώτα και να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο

Ήταν επιτυχημένη η συνταγή στη Μόσχα. Τι διαφορετικό θα δούμε την Πέμπτη;

ΚΚ: Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Θα χρειαστεί τρέξιμο από την ομάδα και ασφαλώς τύχη. Φθάσαμε ξανά σε αυτή το σημείο αλλά δεν είχαμε τύχη. Είναι αβαντάζ που παίζουμε με τον κόσμο.

Από την αρχή της χρονιάς κρατάτε χαμηλούς τόνους. Ο αποκλεισμός δεν θα είναι αποτυχία;

ΚΚ: Ακόμα και να έρθει ο αποκλεισμός πρέπει να το διαχειριστούμε γρήγορα γιατί έχουμε και πρωτάθλημα.

Ρενάτο οι ποδοσφαιριστές μεταξύ σας μιλάτε, τι νιώθετε;

ΡΜ: Δεν νιώθουμε πίεση από τον κόσμο, αλλά στήριξη. Τη στήριξη την χρειαζόμαστε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ρενάτο ήσουν και στο Σάλτζμπουργκ και με Άστρα, νιώθεις ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πιο έτοιμη από ποτέ; Το νιώθετε;

ΡΜ: Είναι αλήθεια ότι κάναμε καλό παιχνίδι στη Μόσχα, αλλά έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και αν δεν είμαστε ακόμα καλύτεροι, θα έχουμε πρόβλημα. Είμαστε μία οικογένεια και ασφαλώς με τον κόσμο δίπλα μας.

Από πλευράς τακτικής του αντιπάλου θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι;

ΚΚ: Ο αντίπαλος προπονητής έχει τα δικά του του. Δεν ξέρω τι θα κάνει, έχουμε θα πλάνα μας και αυτοί τα δικά τους. Δεν θέλω να συζητώ τέτοια πριν το παιχνίδι.

Για τους τραυματίες;

ΚΚ: Ο Ρούμπιο θα είναι έτοιμος

*Στα γραφεία και ο πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ

[nggallery id=562]