Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα εκπλήξει ξανά ο κόουτς;

Θα εκπλήξει ξανά ο κόουτς;

kazb00212


Ο Κώστας Καϊάφας μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις. Αυτή την εβδομάδα η πρόβλεψη εντεκάδας μοιάζει εύκολη, είναι όμως έτσι, ή ο Καϊάφας θα μας πιάσει ξανά στον ύπνο; Η λογική λέει πως το 4-2-3-1 δεν αλλάζει και από τη στιγμή που ο Σκαραμοτσίνο δεν προλαβαίνει, ούτε τα 10/11 της εντεκάδας. Η τελευταία θέση, η διεκδικήσημη δηλαδή, είναι αυτή του επιθετικού με τον Ποτέ και τον Ρομπέρτο να έχουν ίσες πιθανότητες.

Θα πάει όμως βάση της λογικής ο κόουτς; Το βέβαιο είναι ότι δεν θέλει να ρισκάρει, μιας και η Ντινάμο είναι εκείνη που θέλει γκολ για να προκριθεί, έτσι εκείνη θα πρέπει να βγει από το καβούκι της. Ο Καϊάφας, θα θέλει οπωσδήποτε να εμεταλλευτεί τους χώρους και να κτυπήσει στη κόντρα, τώρα ποια είναι τα πρόσωπα να το κάνουν καλύτερα και ποιο το σύστημα που το επιτρέπει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, μόνο ο ίδιος ξέρει.

Είναι οπωσδήποτε θετικό που ο προπονητής μας είναι απρόβλεπτος. Μετά το πρώτο ματς, ο κ. Τσερτσέσοφ παραδέχθηκε πως ο Καϊάφας τον αιφνιδίασε και τον ανάγκασε να αλλάξει προσέγγιση και πρόσωπα από το 30. Σίγουρα δεν νιώθει άβολα ο Ρώσος τεχνικός μη ξέροντας τι τρέχει στο μυαλό του Καϊάφα, με τον προπονητή μας να κρύβει για άλλη μια φορά καλά τα χαρτιά του.