Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τσερτσέσοφ: “Είμαστε έτοιμοι για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το κόσμο της”

Τσερτσέσοφ: “Είμαστε έτοιμοι για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το κόσμο της”


Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να προκριθεί εμφανίστηκε ο προπονητής της Ντινάμο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ. Ο κ. Τσερτσέσοφ τόνισε πως είναι έτοιμοι τόσο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο και για τις χιλιάδες του κόσμου που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Θα σας επηρεάσει ο κόσμος;

Σίγουρα το γεγονός ότι θα έχει κόσμο αποτελεί πρόκληση, Οι οπαδοί είναι μέρος του παιχνιδιού και μας χαροποιεί ότι θα έχει κόσμο και πιστεύουμε πως θα είμαστε καλύτεροι.

Πόσο προετοιμασμένοι είστε για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με δεδομένο πως ο αντίπαλος έπαιξε έξυπνα; Ποιο το πλάνο σας, όταν έχουν τέτοια θέληση;

Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Τα δεδομένα είναι μπροστά μας, θα παίξουμε απέναντι σε 20000 κόσμο κάτι που δυσκολεύει την προσπάθεια μας. Είμαστε όμως προετοιμασμένοι για το αποτέλεσμα.

Για δεύτερη φορά παίζετε σε αυτό το γήπεδο. Έχει ληφθεί υπόψην ότι μένετε στο ίδιο ξενοδοχείο κλπ;

To βασικό είναι η ετοιμασία και όχι που θα μείνουμε. Αν μείνεις μια φορά σε ένα ξενοδοχείο ξέρεις που θα φας και θα κοιμηθείς αλλά δεν επηρεάζει την απόδοση.

Σε δηλώσεις σας στο πρώτο ματς είπατε πως τίποτα δεν σας βγήκε σωστά, όμως πετύχατε ένα γκολ με φάουλ του Σαμπά στο Στεπάνοφ…

Η ομάδα επανήλθε μετά από δυο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είμαι προπονητής όχι διαιτητής, δεν έχω δηλώσει πως δεν μου βγήκε το παιχνίδι, αντίθετα ισοφαρίσαμε δύο φορές.

Πόσο θα σας επηρεάσει η ζέστη;

Η ομάδα προετοιμάζεται για αυτά τα ματς, δεν την επηρεάζει στο τελικό αποτέλεσμα. Έχουμε την ευθύνη και τη θέληση να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Οι ψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν την απόδοση, όμως τονίζω πως είμαστε έτοιμοι.

Στα προηγούμενα παιχνίδια δεχθήκατε εύκολο γκολ. Τι θα κάνετε για αυτό;

Παίζουμε ζωντανό ποδόσφαιρο. Προφανώς δεν θέλουμε να δεχόμαστε εύκολο γκολ. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και παίρνουμε αποτελέσματα, ευελπιστούμε να μην επαναλάβουμε αυτό το πρόβλημα.

Κάποιοι παίκτες δεν έχουν έρθει στη Κύπρο…

Το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται σε όσους ήρθαν με στόχο να προκριθούμε. Σχετικά με τον Κοκόριν, έχει ακολουθήσει πρόγραμμα, ήταν έτοιμος στο προηγούμενο παιχνίδι, φυσιολογικά όμως έμεινε στη Μόσχα. Προς το παρόν δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο για το συγκεκριμένο, βρίσκεται ακόμα υπό αξιολόγηση η κατάσταση του.

 

Στ. Τσερτσέσοφ: Σας ευχαριστώ για τη παρουσία σας. Εϊναι η δεύτερη φορά που ερχόμαστε εδώ και θέλουμε καλό αποτέλεσμα. Δυστυχώς στη Μόσχα δεν πήραμε καλό αποτέλεσμα και ο αντίπαλος διεκδηκεί την πρόκριση.

– Στην αίθουσα ο Ρώσος και όλα έτοιμα

– Δεν έχει φτάσει ακόμα στο χώρο ο κ. Τσερτσέσοφ

Διαβάστε επίσης: 50 εισιτήρια σε Λάρνακα και Λεμεσό για το Sold Out

Σε πρώτο πλάνο ξανά ο ΚΟΤ στα ρώσικα!

18:53 Έχουν φτάσει στην αίθουσα οι Ρώσοι δημοσιογράφοι και η υπεύθυνη του γραφείου τύπου της Ντινάμο. Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται και ο κ. Τσερτσέσοφ.