Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αφού δεν σε τρομάζει, κόπιασε στο καμίνι!

Αφού δεν σε τρομάζει, κόπιασε στο καμίνι!


Είναι έτοιμος για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το κόσμο της μας είπε χθες ο κ. Τσερτσέσοφ! Πήγε μάλιστα ένα βήμα παραπέρα για να πει πως “μας χαροποιεί που θα παίξουμε μπροστά σε τόσο κόσμο, είναι μια πρόκληση”. Κύριε Τσερτσέσοφ, ένα πράγμα μπορούμε να σας υποσχεθούμε, κόλαση σαν την αποψινή δεν έχεις βιώσει στα χρόνια σου στο ποδόσφαιρο.

Ας του δείξουμε “πόσο έτοιμος” είναι, ας του δείξουμε πόσο έτοιμοι είμαστε εμείς για αυτή τη μέρα! Το ΓΣΠ πρέπει να είναι καυτό καζάνι, έτοιμο να κάψει κάθε προσπάθεια των Ρώσων! Ο Τσερτσέσοφ πρέπει να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που μας προκάλεσε, την ώρα και τη στιγμή που διανοήθηκε να αναφέρει πως ξέρει τι θα συναντήσει. Το SOLD OUT ήταν μόνο το πρώτο βήμα, το επόμενο είναι το συνεχές τραγούδι, η συνεχής στήριξη, το σπρώξιμο της ομάδας προς την πρόκριση.

Το ΓΣΠ σήμερα βάζει τα γιορτινά του. Η ομάδα του Καϊάφα κατάφερε να εμπνεύσει τον κόσμο, να τον αναγκάσει να αγοράσει μαζικά εισιτήρια για να είναι παρόν στο ραντεβού με την ιστορία! Πρέπει να θυμόμαστε πως έχουμε καθήκον στο γήπεδο, πάμε να βοηθήσουμε να γίνει η δουλειά και μετά όλα τα άλλα! Οι Ρώσοι πρέπει να μην μπορούν να ακούσουν τη φωνή τους, να μην μπορούν να σηκώσουν τα πόδια από την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν! Το έχουμε άλλωστε ξανακάνει!