Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν γίνονται αυτά…

Δεν γίνονται αυτά…


Σε ένα ματς πραγματικό θρύλερ, η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατούσε και με τα δυο χέρια την πρόκριση αλλά την στερήθηκε στο 92 με φάουλ στο Μορέιρα. .

Α ημίχρονο

Πολύ δυνατά μπήκε η Ντινάμο και ευτύχησε να σκοράρει γρήγορα, πριν από αυτό όμως η πρώτη φάση ανήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Φοφανά διεκδίκησε μια χαμένη μπαλιά, τη κέρδισε και σκόραρε Στο 10 και την πρώτη ευκαιρία τους σκόραραν από στημένο. Κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Σαμπά έκανε το πρώτο σουτ, ο Μορέιρα απέκρουσε εντυπωσιακά, η μπάλα έφτασε στον Ιόνοφ που σούταρε, η μπάλα κτύπησε στον Στεπάνοφ και κατέληξε στα δίκτυα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κουράνι έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν μετά από πάσα του Ντζούτζιακ, έκανε τακούνι λίγο άουτ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε στις ευκαιρίες με γυριστό του Ακουισταπάτσε που κόντραρε πριν καταλήξει στα δίκτυα. Στο 18′ νέο ακυρωθέν γκολ και πάλι λανθασμένα. Ο Φοφανά έβγαλε μόνο τον Ποτέ που ντρίπλαρε τον Μπερεζόφσκι και σκόραρε,  ο κ. Νάγκι όμως ανακάλυψε οφσάιντ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν το έβαλε κάτω και στην επόμενη μεγάλη φάση της ισοφάρισε. Σέντρα του Ράμος, φανταστική κεφαλιά του Ποτέ και 1-1! Στο 26′ ο Ράμος ζήτησε πέναλτι, πήρε όμως κάρτα για θέατρο.Στο 35′ ο Ζοσέ Μορέιρα έκανε τεράστια επέμβαση σε τετ α τετ του Κουράνι. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι.

B ημίχρονο

Ισοζυγισμένα τα πρώτα λεπτά, με την πρώτη φάση να έρχεται στο 57′. Κόρνερ του Βαλμπουενά, κεφαλιά του Ντάγκλας άουτ. Στο επόμενο ακριβώς λεπτό, ο Ράμος έκανε δυνατό σουτ άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Ντζούτζιακ στο 60. Στο 67′ ο Μορέιρα έκανε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Ντζιούτζιακ, ενώ το ίδιο έκανε και ο Μπερεζόφσκι, σε μικρότερης δυσκολίας σουτ του Ράμος 2 λεπτά αργότερα. Στο 73′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, όταν ο Βανκιούρ έκανε σκληρό φάουλ στον Σερτζίνιο και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί, δυο σουτ όμως από Ρόντρι και Γκαρσία πέρασαν άουτ! Στο 80′ ένα φάουλ του Βαλμπουενά σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 89′ ήταν σειρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να χάσει σπουδαία ευκαιρία με πλασέ του Χάρη που έφυγε άουτ. Στο 90+2 σε μια σέντρα που έγινε φάουλ στο Μορέιρα, η Ντινάμο πέτυχε δεύτερο γκολ και πέρασε στην επόμενη φάση.

Συμπερασματικά

Ποια συμπεράσματα τώρα;  Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε την πρόκριση στα χέρια της, ο Θεός και ο Ρουμάνος αποφάσισαν να της την αρπάξουν.

[nggallery id=566]