Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: “Πάλεψε η ομάδα μέχρι τη τελευταία στιγμή”

Δημητρίου: “Πάλεψε η ομάδα μέχρι τη τελευταία στιγμή”


“Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε αυτός ο αποκλεισμός, το χρονικό σημείο και τον τρόπο που σημειώθηκε το γκολ”, δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Δημητρίου, συνεχίζοντας, “Εκεί που πιστέψαμε ότι είχαμε φθάσει στο όνειρο, στην τελευταία φάση του αγώνα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε”.

“Όλοι νιώθουμε το ίδιο αυτή τη στιγμή. Μία σκηνή που προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ, 15 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, βγήκα στον αγωνιστικό χώρο και είχε κόσμο που καθόταν ακόμα στην κερκίδα, απίστευτο πραγματικά”.

“Θα πρέπει όσο περνάει ο χρόνος να προσπαθήσουμε να γυρίσουμε σελίδα γιατί τη Δευτέρα έχουμε αγώνα για το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος της ομάδας και η διάκριση μέσα από αυτό”.

“Η πορεία μας στην Ευρώπη ήταν επιτυχημένη, μέσα σε δύο μήνες κτίστηκε η ομάδα και έκανε τον κόσμο να πιστέψει στο αύριο και να έρθει στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή του αγώνα, απέναντι σε μία ομάδα των 150 εκ. Αυτό θα πρέπει να καταγραφεί στα θετικά, με βάση το πως ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν”.