Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πονάμε αλλά…επιστρέψαμε!

Πονάμε αλλά…επιστρέψαμε!


Είμαστε όλοι θυμωμένοι, λυπημένοι, εξοργισμένοι. Ξέρουμε ότι ο Αλεχάντρου Τούντορ έβαλε το χέρι του στη τσέπη μας και έβγαλε 3,5-4 εκατομμύρια ευρώ. Δεν θα μάθουμε ποτέ αν ήταν σε αποστολή ή αν είναι τόσο λίγος, αν και την απάντηση λίγο πολύ την ξέρουμε. Οι αντιδράσεις όμως του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν ξεκάθαρα πως φέτος δεν είναι σαν τις προηγούμενες χρονιές. Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, το αντίθετο ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ και επιστρέψαμε για να μείνουμε. Οι μέρες της μιζέριας αποτελούν παρελθόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε ΕΜΕΙΣ και αρνούμαστε να σκύψουμε κεφάλι! Ας πάει το μήνυμα στο Καϊάφα και τους ποδοσφαιριστές του πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ και ότι θα είμαστε στο πλευρό τους μέχρι τέλους!

Πιο κάτω, διάφορες αντιδράσεις φίλων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Χρησιμοποιούμε για ευνόητους λόγους, μόνο τα αρχικά των φίλων:

O.K

Χθες, σήμερα, αύριο, για πάντα… Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας!

P.H.

Ήπιαμε, παλέψαμε, κάναμε τους προγόνους μας περήφανους!
“ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ – ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ”
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948!
ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1992!

Χ.Γ.

Η νύκτα είναι δύσκολη Καμία αμφιβολία. Αυτό που βιάσαμε απόψε είναι όντως απερίγραπτο. Για όλους του Ομονοιάτες Ακόμη και για κάποιους μη Ομονοιάτες. Και για αυτούς που ήταν στο γήπεδο και αυτούς που για κάποιο λόγο δεν βρέθηκαν εκεί. Δύσκολες θα είναι και οι επόμενες μέρες. Η ανεκπλήρωτη επιθυμίας θα μας συνοδεύει για καιρό. Όλα έγιναν απόψε . Όμως κάποια στιγμή η έννοια δίκαιο θα θριαμβεύσει πάνω στην έννοια άδικο. Και σήμερα καταβαραθρώθηκε το δίκαιο. Ουδείς ωστόσο θα μας αναγκάσει να δούμε το ποτήρι μισοάδειο. Και ας μην κοιτάξουμε πλάγια την πραγματικότητα. Κατάφατσα να κοιτάξουμε το μέλλον αυτής της ομάδας. Και τότε θα δούμε πάνω από το «βουνό» που ορθώνεται τώρα μπροστά μας, την άλλη άκρη του ουράνιου τόξου. Είπαμε ιδέες αλλάζεις στην πορεία του χρόνου κόμμα υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις αλλά είμαστε αθεράπευτα δογματικοί σε ένα πράγμα . Δεν αλλάζουμε και δεν εγκαταλείπουμε ένα δόγμα. Γιατί αυτό το δόγμα είναι η ιστορία , τα βιώματα , οι άνθρωποι που αγαπάς ,που αγάπησες και θυμάσαι για πάντα. Είναι ο εαυτός μας .Και αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

A.Τ.

Ένα χρόνο άνεργη.. Τον περασμένο Μάρτιο έπιασα το τελευταίο ανεργιακό επίδομα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω να ανανεώσω το season ticket μου. Πολλές φορές από τότε σκέφτηκα ότι δεν έπρεπε…Σήμερα είμαι 100% σίγουρη ότι έκανα το σωστό!

 

C.R.

Μία ομάδα που τώρα φτιάχνεται, με 18 νέους ποδοσφαιριστές. Με βασικό στόχο την οικονομική σωτηρία και την ανασυγκρότηση. Με 4 εκατoμμύρια ευρώ budget. Μπορεί να μην κέρδισε τη Ντινάμο των 140 εκατομμυρίων, κέρδισε όμως ό,τι πιο πολύτιμο έχει: Τον κόσμο της. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την υπερπροσπάθεια και στην τεχνική ηγεσία που σε σύντομο χρονικό διάστημα έδωσε στην ομάδα την ταυτότητα που είχε χάσει. Λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά δεδομένα, το ξήλωμα του ρόστερ και τους στόχους που τέθηκαν με την έναρξη της προετοιμασίας, η υπέρβαση έγινε ήδη. Τη Δευτέρα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Για τον διαιτητή τι να πει κανείς; Σπάνιο σίχαμα.

 

Γ.Γ

Ο πόνος που νιώθω σήμερα θα συνεχίσει να υπάρχει και αύριο και μεθαύριο και δεν ξέρω έως πότε… Οι σκέψεις που έχω στο μυαλό μου τώρα θέλω να εξαφανιστούν, αλλά ξέρω ότι και αυτές μαζί με τον πόνο θα συνεχίσουν να υπάρχουν για καιρό ακόμα. Το “γιατί(;)”, δεν το είπα στιγμή σήμερα γιατί την απάντηση την ξέρω, την πήρα συστημένη πολλές φορές. Όλα όσα με ρίχνουν κάτω τώρα όμως με πεισμώνουν, ξέρω ότι θα το ξεπεράσω, η λύπη θα φύγει, όχι επειδή ίσως θα έρθει κάποια στιγμή λίγη χαρά αλλά γιατί πρέπει να σηκωθώ και να δείξω τη δύναμη της ψυχής μου. Δεν δάκρυσα καθόλου για το αποτέλεσμα, οι μόνες σταγόνες από τα μάτια μου έπεσαν παρά μόνο βλέποντας τον απίθανο κόσμο του Α.Σ.Ο.Λ. και στο συναίσθημα που μου έβγαινε σκεπτόμενος ότι θα προκριθούμε. Η καρδιά μου αντέχει, το έχει αποδείξει, αν όμως κάποτε με προδώσει θα είναι για εσένα…

Χθες, σήμερα, αύριο, για πάντα… Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας!

 

Y.K.

Βιώνεις την αδικία στο πετσί σου σε Κύπρο και Ευρώπη, βλέπεις μωρά και ηλικιωμένους να κλαίνε και σκέφτεσαι τι πρέπει να γίνει για να αλλάξουν κάποια πράγματα. Ξέρεις όμως ότι είσαι από άλλη πάστα. Και όχι απλά θα αντέξεις αλλά θα επιστρέψεις. Πιο ισχυρή. Και θα τους υποχρεώσεις να σε σεβαστούν. Δεν σε αλλάζω με τίποτε ρε ΟΜΟΝΟΙΑ. Είσαι ιστορία μιας ζωής, είσαι κάτι μαγικό, κάτι μοναδικό. Τι να συγκριθεί μαζί σου;

 

KGNB

ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΑΦΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ.

C.V.

Έχεις χιλιάδες λόγους να είσαι στεναχωρημένος,πικραμένος ,αδικημένος .Μείνε όμως ενωμένος..όρθιος..περήφανος..αλύγιστος .Είσαι ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ δεν σε τρομάζει τίποτα και πάντα όλοι θα σου υποκλίνονται!!.ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΝΟΙΑ

S.S.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ….
G.S.
Οταν στο πρωτο παιγνιδι δεχεσαι γκολ που ηταν καταφανως φαουλ και στο δευτερο σου ακυρωνουν δυο ορθα γκολ και εχοντας υποψη, οτι επαιζες με ομαδα με εξηκονταπλασιο προυπολογισμο απο το δικο σου, δεν υπαρχει χωρος για πολλη συζητηση, περαν απο την περηφανεια για την ομαδα.Για οσους επικεντρωνονται στα οποια αγωνιστικα λαθη, οδηγουμενοι απο την απογοητευση της στιγμης, αδικουν την τεραστια προσπαθεια των παικτων. Απλα, να αναφερω οτι για μενα το πρωτο ζητουμενο που ελειπε τα τελευταια χρονια ηταν να παρακολουθω μια ομαδα που να παλευει στο γηπεδο μεχρι τελευταιας πνοης.Η ομαδα μου φετος εδειξε, οτι εχει αυτο το στοιχειο.Θα ελθουν και οι επιτυχιες.Ευχαριστω ΟΜΟΝΟΙΑ.τιποτα αλλο.
E.T.
Και μύαλό να είχαμε,πάλι OMONOIA θα είμασταν! ΟΜΟΝΟΙΑ -ΑΙΩΝΙΑ! μόνη ΠΟΤΕ δεν θα σ’αφήσω
N.C.
Φτάνει να μοιρολογούμε. Το παιγνίδι τελείωσε. Ο μοναδικός τρόπος να πάμε μπροστά, είναι τούτος όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο σήμερα, να επαναλάβει εαυτό τη Δευτέρα. Όπως ο κάθε ένας από εμάς ψάχνει στήριγμα, έτσι και εμείς τη Δευτέρα θα πρέπει να αγκαλιάσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και να τους δείξουμε έμπρακτα ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα τους ανεβάσουμε. Μας έχουν δύο φορές ανάγκη.
K.Z.
Οι φίλοι μου ξέρουν ότι είμαι μια μουρμούρα με τους προπονητές (και μουρμούρα γενικότερα θα πει ο σύζυγος). Ακόμα και ο Καιάφας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Μουρμούρα, μουρμούρα από την αρχή του καλοκαιριού. Μα τι κάνει, ποιους παίρνει. Απόψε θέλω να πω ένα ήμαρτον. ΕΚΑΜΑ ΛΑΘΟΣ. Ξέρω ότι χάρηκαν πολλοί απόψε. Εννα σας μείνει το χαμόγελο. We are back. UEFA MAFIA Γ*ΜΙΕΣΑΙ.

M.A.

Να σκοράρεις 5 γκολ επι της δυναμό τζαι να μετρούν τα 3. Να δεχεσαι 4 τα 2 επιθετικα φαουλ. Μπράβο στην Ομόνοια μας που έδωσε τα πάντα. Ντροπή μια ομάδα των 150 εκατομμυρίων να θέλει την βοήθεια του διαιτητή για να περάσει μια ομάδα των 3μισι εκατομμυρίων.

C.P.

Ισως να μην ειναι η καταληλη ωρα ..δεν ειμαι και σε καλη κατασταση για να εκφραστω…Ομως ξερω οτι αυτη η ομαδα του Κωστη μας αξιζει καθε στηριξη .Ολοι season ticket.Μπορω να σκεφτω πολλα που φταιξαν αποψε ..οσοι μας χλευαζουν δεν εχει προβλημα συνεχιστε δεν περιμενω κατι διαφορετικο απο εσας ειναι αυτο που μια ζωη κανετε…Αυτο μονο θα σας πω τα μακρα κοντα εγιναν θα παρετε ολοι απαντησεις στην ωρα τους..κανετε λιγη υπομονη..Οσο για σενα Κ διαιτητα τι να σου πω…να τα βρεις μπροστα σου. ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΑΦΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.Προχωρα προσωπικα ειμαι διπλα σου ψυχη και σωματι .Υπερασπιστες της ιδεας.