Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο φύλακας άγγελος των Ρώσων…

Ο φύλακας άγγελος των Ρώσων…

kos_1169


Ένα…email που πήραμε από άτομο καλά μπασμένο στο ποδόσφαιρο, μας προέτρεψε να ψάξουμε λίγο περισσότερο τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης Αλεχάντρου Τούντορ. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν πρόκειται για σύμπτωση, εκείνο που ξέρουμε είναι ότι πως όποτε έκανε αγώνα ρώσικης ομάδας ο Ρουμάνος, οι Ρώσοι έφυγαν θριαμβευτές!

5 συνολικά παιχνίδια ρώσικων ομάδων έκανε ο κύριος, 5 νίκες μετράνε με τις πιο πρόσφατες εις βάρος κυπριακών, μετά από λάθη του κύριου. Η ΑΕΛ πριν 20 μέρες φώναζε για την τραβηγμένη από τα μαλιά κόκκινη παίκτη της από το 26′ κόντρα στη Ζενίτ από τον Τούντορ, αλλά κρίθηκε λογικό και πρέπον, να οριστεί ξανά σε κυπριο-ρώσικη μονομαχία! Το αποτέλεσμα ήταν να σφάξει ξανά την κυπριακή ομάδα, αυτή τη φορά την ΟΜΟΝΟΙΑ και στην ουσία να πιάσει 3,5 εκατομμύρια από τις τσέπες μας και να τα βάλει σε αυτές των Ρώσων.

Κύριε Λευκαρίτη, δεν ξέρουμε αν μας διαβάζετε, ελπίζουμε να σας τα μεταφέρουν. Κυπριακές ομάδες δεν είναι μόνο αυτές που ανήκουν στο δικό σας κοινωνικό κύκλο. Καιρός να αρχίσετε να λειτουργείτε σαν εκπρόσωπος του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Τα παιχνίδια του Τούντορ με ρωσικές ομάδες.

ΟΜΟΝΟΙΑ-Ντινάμο 1-2

Ζενίτ-ΑΕΛ 3-0

Αλάνια-Μπεσίκτας 2-0

Ρωσία – Λουξεμβούργο 5-1

ΤΣΣΚΑ – Μπενφίκα 2-0