Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευεργετική η διακοπή μετά την Ανόρθωση

Ευεργετική η διακοπή μετά την Ανόρθωση

kaz00515


Διακοπή για Εθνικές υποχρεώσεις θα έχουμε μετά από αυτή την αγωνιστική. Η διακοπή είναι φυσικά ευεργετική για την ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο από αγωνιστικής, όσο και από ψυχολογικής πλευρές. Οι τελευταίες μέρες ήταν πάρα πολύ έντονες ενώ τη Δευτέρα ολοκληρώνεται με ντέρμπι ένα δύσκολο δεκαπενθήμερο για την ομάδα μας.

Καταρχάς από αγωνιστική σκοπιά, ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο είναι ήδη πολύ καλύτερα και ίσως βρεθεί στην αποστολή κόντρα στην Ανόρθωση. Οι δυο εβδομάδες όμως που θα έχει μετά μπροστά του, θα του επιτρέψουν να φτάσει στο 100% ετοιμότητας χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρει. Χρόνο για να ανεβάσει τα επίπεδα ετοιμότητας χρειάζεται και ο Άντραζ Κιρμ, το νέο απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιας και έπαιξε για τελευταία φορά στο φιλικό της Σλοβενίας με την Αργεντινή στις 7 Ιουνίου.

Ψυχολογικά τώρα, είναι ξεκάθαροι οι λόγοι που η διακοπή θα κάνει καλό, αφού οι παίκτες έχουν βιώσει κλοπή! Βέβαια ο καλύτερος τρόπος να κλείσουν οι πληγές, είναι νίκη επί της Ανόρθωσης τη Δευτέρα και σε αυτό συγκεντρώνονται για την ώρα!