Home SPORTS NEWS Σφαλιάρα… στην «βασίλισσα» (Video)

Σφαλιάρα… στην «βασίλισσα» (Video)


Αυτοκτόνησε… η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ανοέτα» κόντρα στην Σοσιεδάδ, αφού μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 (το δεύτερο γκολ με γκολάρα του Μπέιλ), αλλά ηττήθηκε με 4-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της πρεμιέρα ντιβιζιόν! Στο 90’ με πέναλτι ισοφάρισε η Λα Κορούνια εντός 2-2 την Βαγιεκάνο!

Η «βασίλισσα» έκανε το 2-0 με τέρματα από τους Σέρχιο Ράμος στο 5’ και του Μπέιλ (μετά από… απίστευτη ποδιά σε αμυντικό και σουτ) στο 11’, αλλά στη συνέχεια δεν… κατάλαβε πως έχασε τη νίκη. Η γηπεδούχος μείωσε στο 35’ με τον Ίνιγο Μαρτίνεθ, ενώ στο 41’ ισοφάρισε ο Θουρουτούθα. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-2 στο 65’, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Βέλα στο 75’… Οι Βάσκοι πέτυχαν την πρώτη νίκη και έφτασαν τους τρεις βαθμούς, όσους έχει και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Την ίδια ώρα, η Ράγιο Βαγιεκάνο έχασε στο τέλος τη νίκη με την Λα Κορούνια εκτός. Μετά το γκολ του Χοσέ Ροντρίγκεθ στο 7’ για την γηπεδούχο, η φιλοξενούμενη πέτυχε δυο τέρματα με τον Μπουένο στο 40’ και στο 73’. Τελικά, η Λα Κορούνια ισοφάρισε με πέναλτι του Κουένκα στο 90’… Η γηπεδούχος πήρε τον πρώτο βαθμό της, ενώ η Βαγιεκάνο τον δεύτερο…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr