Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έδειξαν πως έχουν καρδιά!

Έδειξαν πως έχουν καρδιά!


Ήθελε μεγάλη καρδιά και μεγάλα κότσια αυτό που έκαναν χθες οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα σημάδια της Πέμπτης ήταν ορατά τόσο στα τρεξίματα, όσο και στη ψυχολογία τους. Ήθελαν όμως τη νίκη για τον εαυτό τους και το κόσμο τους και αυτή τελικά η θέληση υπερνίκησε την κούραση. Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δυνατό παλμό, “νιώθει” όπως νιώθουμε κι εμείς, αφού φρόντισε να της μεταδόσει αυτά τα συναισθήματα το τεχνικό τημ.

Ίσως εδώ να εντοπίζεται και η διαφορά της ομάδας που έστησε ο Καϊάφας από προηγούμενες. Αντιλαμβάνεται τα “θέλω” μας, γιατί έχει ακριβώς τα ίδια αυτή! Είναι διατεθιμένη να παλέψει, να μοχθήσει, να κάνει υπερβάσεις για αυτά. Μπορεί στην Ευρώπη να της έκλεψαν την υπέρβαση, αλλά δεν θα αφήσει να γίνει το ίδιο και στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Το γεγονός αυτό χαροποιεί τον κόσμο που θα την στηρίξει. Ο ΛΑΟΣ θέλει να βλέπει μια ομάδα που παλεύει πάντα για το καλύτερο και δεν τα παρατά ποτέ! Και ευελπιστεί πως σιγά σιγά, αυτή η θέληση για διάκριση, αυτά τα κίνητρα για δουλειά, θα φέρουν αποτέλεσμα και θα επιστρέψουμε στη κορυφή.