Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εννιά παίκτες εκτός προπονήσεων

Εννιά παίκτες εκτός προπονήσεων


Με ναυλωμένη πτήση αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Κροατία η αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ανδρών. Στην αποστολή βρίσκονται οι Αντώνης Γιωργαλλίδης και Χάρης Κυριάκου.

Η Εθνική θα μεταβεί στην πόλη Πούλα (Pula), εκεί όπου την ερχόμενη Πέμπτη, στις 21:15, θα δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα της χώρας. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών ενόψει του πρώτου της επίσημου αγώνα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, με αντίπαλο τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη στις 9 Σεπτεμβρίου στην πόλη Ζένιτσα.

Στις 20:00 απόψε θα γίνει η πρώτη προπόνηση επί Κροατικού εδάφους και θα ακολουθήσουν άλλες δυο, την Τετάρτη το πρωί και την Τετάρτη το βράδυ. Ο αγώνας Κροατίας – Κύπρου θα γίνει στο Στάδιο «Aldo Drosina», χωρητικότητας 10.000 θεατών.

Μετά το φιλικό με την Κροατία, την Παρασκευή το πρωί , η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί στο Ζάγκρεμπ και θα παραμείνει εκεί για προπονήσεις μέχρι την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου, οπόταν και είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για τη Βοσνία.

Εκτός προπονήσεων για αυτή τη βδομάδα θα είναι και ο Ούτσα Λομπζιανίτσε που πάει Τιφλίδα για τον αγώνα της Γεωργίας με το Έιρε. Στην Ελπίδων έχουν κληθεί οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Κωνσταντίνος Παναγή, Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Παναγιώτου και Δημήτρης Μουλαζίμης. Με την Εθνική Κύπρου U17 θα βρίσκεται ο Σωτήρης Φιάκας.

[nggallery id=582]