Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευκαιρία να αλλάξουμε επίπεδο

Ευκαιρία να αλλάξουμε επίπεδο


Εντυπωσιασμένοι είναι άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τη δουλειά των Michel Bruyninckx (A.C. Milan) και Dirk Gyselinckx (RSC Anderlecht). Ο τρόπος προπόνησης των μικρών παιδιών τον οποίο εφαρμόζουν οι δυο Βέλγοι είναι πραγματικά πρωτοποριακός και όλοι βλέπουν την εδώ παρουσία τους σαν μια ευκαιρία να μάθουν κάτι περισσότερο!

Με τα όσα έχουμε δει και μάθει, θεωρούμε πως μας παρουσιάζεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να οργανώσουμε με ορθό τρόπο τις ακαδημίες (τα άτομα τα έχουμε) και κυρίως να τους δώσουμε την ανάλογη βαρύτητα, αφού οι Βέλγοι δεν ήρθαν απλά για να κάνουν προπονήσεις μιας εβδομάδας, έχουν διάθεση να διατηρήσουν την επικοινωνία. Μπορούν να προσφέρουν την καθοδήγηση τους στην διαδικασία και δείχνουν πρόθυμοι.

Όπως πληροφορούμαστε, οι Bruynincks και Gyselinckx έχουν ήδη προσκαλέσει τους ανθρώπους της ακαδημίας μας στο Βέλγιο και ενθαρύνουν τη συχνή επικοινωνία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αλλάξει επίπεδο και να αρχίσει επιτέλους να παράγει δικούς της ποδοσφαιριστές. Δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν καλύτεροι άνθρωποι να τη βοηθήσουν, από τους δυο κύριους που έχουν αναδείξει 30 παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας, από μια χώρα που δεν θεωρείται υπερδύναμη στο ποδόσφαιρο, όπως είναι το Βέλγιο.