Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπήκαν γρήγορα στο νόημα οι “νέοι”

Μπήκαν γρήγορα στο νόημα οι “νέοι”

kazc00056


Όταν μετά από ένα καλοκαίρι σαρωτικών αλλαγών που ακολούθησε ίσως την χειρότερη χρονιά της ιστορίας σου, καταφέρνεις να γεμίζεις το ΓΣΠ, να ικανοποιάς τον κόσμο σου και λίγες μέρες μετά να αποθεώνεσαι παρότι σου έκλεψαν την υπέρβαση, πάει να πει πως έκανες δυο πράγματα σωστά: επιλογές και δουλειά!

Στον αγώνα με την Ντινάμο 7 συνολικά ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν βασικοί (Λομπιανίτσε, Ακουισταπάτσε, Στεπάνοφ, Ρόντρι, Ράμος, Φοφανά, Ποτέ) και έγιναν 8 κόντρα στην Ανόρθωση αφού ο Γκαρσία πήρε τη θέση του Μαργκάσα στην εντεκάδα. Προσθέστε και τουν Γκρικαλασβίλι που μοιάζει για την ώρα να είναι η πρώτη αλλαγή και φτάνουμε τους 9. Καθόλου άσχημο νούμερο επιτυχημένων (ήδη) μεταγραφών, ενώ και οι Κύπριοι που έχουν αποκτηθεί, θα επιτελέσουν το ρόλο τους στη συνέχεια.

Οι “νέοι” μπήκαν νωρίς στο νόημα και τα αποτελέσματα είναι προφανή. Υπάρχουν όμως ακόμα τεράστια περιθώρια βελτίωσης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Αν συνεχίσουν όλοι στους ίδιους ρυθμούς πάντως, είμαστε βέβαιοι πως θα γίνουν ακόμα καλύτεροι.