Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Ρουσιάς για την Ελπίδων

Ο Ρουσιάς για την Ελπίδων


Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα περιμένουν οι διεθνείς το αυριανό παιχνίδι με τους Βέλγους στο Στάδιο “Αμμόχωστος – Επιστροφή”.

Στο φινάλε των υποχρεώσεων της στην Κύπρο (γιατί θα ακολουθήσει το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιταλία) η Εθνική Ελπίδων θα επιδιώξει το βαθμολογικό κέρδος κόντρα σε μια ομάδα που χρειάζεται μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα για να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

“Όπως σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι το καλύτερο αποτέλεσμα και το καλύτερο θα είναι η νίκη. Παίζουμε με την καλύτερη κατά την άποψη μου ομάδα του ομίλου μας και σίγουρα η αποστολή μας θα είναι δύσκολη.

Υπάρχουν κίνητρα, γίνεται μια νέα προσπάθεια με τη συμμετοχή νέων ποδοσφαιριστών στην ομάδα και χωρίς άγχος θα επιδιώξουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το θετικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει μεγάλη διάθεση και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί με πολύ δυνατό πρόσωπο στις δύσκολες εξετάσεις που μας αναμένουν τόσο στο παιχνίδι της Παρασκευής όσο και σε αυτό που ακολουθεί στην Ιταλία”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ονησίφορος Ρουσιάς.

Στον κύκλο της προετοιμασίας από την ΟΜΟΝΟΙΑ συμμετέχουν οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Κωνσταντίνος Παναγή, Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Παναγιώτου και Δημήτρης Μουλαζίμης.

Το παιχνίδι της Παρασκευής θα αρχίσει στις 18:00 με ελεύθερη είσοδο.