Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει δουλειά, θα βοηθήσει!

Θέλει δουλειά, θα βοηθήσει!

kaz00033


Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Άντραζ Κιρμ στο χθεσινό φιλικό με την ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου. Ο Σλοβένος βρέθηκε στην βασική εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παρότι βρίσκεται μόνο μερικές μέρες στο νησί μας και έπαιξε για 55 λεπτά. Ασφαλώς 55 λεπτά κόντρα σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας δεν είναι επαρκές δείγμα για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, κάποια πράγματα όμως μπορούν να λεχθούν.

Το πρώτο είναι το προφανές: χρειάζεται ακόμα δουλειά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Είναι απόλυτα φυσιολογικό άλλωστε από τη στιγμή που ο Κιρμ ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ τη τελευταία μέρα της μεταγραφικής και ενώ ήταν χωρίς ομάδα. Έδειξε να είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα ετοιμότητα κρίνοντας πάντα με βάση τα πιο πάνω δεδομένα, χρειάζεται όμως ακόμα δουλειά για να φτάσει στο 100%.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό, είναι ότι μπορεί σίγουρα να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ! Όχι ότι υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία γνωρίζοντας το βιογραφικό του, αλλά είναι διαφορετικό να το βλέπεις στη πράξη. Διαθέτει πολύ καλά στοιχεία, τα οποία θα αναδειχθούν ακόμα περισσότερο όταν μπορεί να τα στηρίξει με τη φυσική του κατάσταση. Θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μια πολύ καλή μεταγραφή.