Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαφώς βελτιωμένος ο Άλεξ

Σαφώς βελτιωμένος ο Άλεξ

kaz00069


Σαφώς βελτιωμένος σε σύγκριση με προηγούμενες εμφανίσεις του ήταν χθες ο Άλεξ Ρούμπιο. Ο νεαρός Ισπανός πέτυχε μάλιστα ένα γκολ, το οποίο θα τον βοηθήσει ψυχολογικά. Κάποιες ευκαιρίες που είχε χάσει στα παιχνίδια της Ευρώπης τον επηρέασαν, όμως βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίκτυα και θα αποκαταστήσει για τα καλά τη σχέση.

Από πέρσι ο Άλεξ είχε δείξει κάποια εξαιρετικά στοιχεία, όπως ο διασκελισμός και η ταχύτητα με τη μπάλα στα πόδια. Είναι σε νεαρή ηλικία και πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος και σοβαρός για να βελτιώσει κάποια άλλα στα οποία υστερεί. Μπορεί να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μπορεί να πείσει ξανά το Καϊάφα πως αξίζει να πάρει ευκαιρίες (το γεγονός πως ήρθε ο Κιρμ ίσως του κάνει καλό) για να παίξει στο μεγάλο σωματείο μας. Φτάνει να δουλεύει σκληρά και να καταφέρει να είναι συνεπής στην απόδοση του.

Την περσινή χρονιά, ήρθαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ αρκετά ταλέντα από το εξωτερικό, εκ των οποίων έμεινε ο Άλεξ. Αν είναι σωστός, δεν θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξαν Μεγκόλο, Ατάντα και Αλίπιο, αλλά θα καθιερωθεί και θα κάνει καριέρα.