Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λευκαρίτης: “Ότι είδε όλος ο κόσμος, το είδα και γω” (AUDIO)

Λευκαρίτης: “Ότι είδε όλος ο κόσμος, το είδα και γω” (AUDIO)


Ο τρίτος αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, κος Μάριος Λευκαρίτης, φιλοξενήθηκε εκ νέου στον ΑΣΤΡΑ 92.8 και στην Κατερίνα Κυριάκου.

“Το είδα και ενημερώθηκα. Ότι είδε όλος ο κόσμος, το είδα και γω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 3-4 φάσεις τουλάχιστον αδικήθηκε, καθοριστικές φάσεις. Από πριν να δω τις φάσεις, είχα στεναχωρηθεί, πόσο μάλλον μετά που τις είδα. Δεν θέλω να μπω σε διάλογο για το, με ποιον μίλησα κλπ. Περιορίζομαι στο να σας πω ότι εκείνο που μπορώ να κάνω, το έκανα. Δεν έμειναν έτσι τα πράγματα”, δήλωσε αρχικά ο κος Λευκαρίτης.

“Δεν έχω υπόψην μου το δημοσίευμα, δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω όμως. Δεν μπορώ να ξέρω εάν πράγματι έχουν γίνει. Πλέον οι διαιτητές δεν φιλοξενούνται από τα σωματεία, αλλά από τις ομοσπονδίες. Από την ΚΟΠ δηλαδή, είχαν την ευθύνη της συνοδείας των διαιτητών και των παρατηρητών. Η ΟΥΕΦΑ λέει ότι έτσι πρέπει να γίνεται, πρέπει να είναι μαζί τους 24 ώρες. Στα γεύματα πρέπει να είναι 100% εκεί”.

“Πρέπει να αποφεύγονται αυτά. Να μένουν στον ίδιο τόπο παράγοντες και διαιτητές. Είναι κάτι σπάνιο να υπάρχει επαφή. Οι δικοί μας οι ανθρώποι για να ξεκαθαρίσω είναι συνοδοί. Οι παρατηρητές της ΟΥΕΦΑ είναι τα άτομα που είναι συνεχώς μαζί τους και τους προστατεύουν από τέτοια. Δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να έγινε. Μένω λίγο έκπληκτος για όσα μου λέτε, για φαγοπότι των Ρώσων με τους διαιτητές”.

Ακούστε τι δήλωσε ο κος Λευκαρίτης: