Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σεραφείμ: “Η ΚΟΠ πρέπει να υπερασπιστεί μία από τις ομάδες της” (AUDIO)

Σεραφείμ: “Η ΚΟΠ πρέπει να υπερασπιστεί μία από τις ομάδες της” (AUDIO)


Ο Δώρος Σεραφείμ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως ανθρώποι της ΚΟΠ συνόδευαν τους Ρουμάνους διαιτητές καθόλη τη διάρκεια της παραμονής στο νησί και η Ομοσπονδία δεν πήρε θέση στα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι στο ΣΠΟΡ FΜ.

“Έχω ακούσει για το θέμα, έχω ακούσει και τον κο Λευκαρίτη, συμφωνώ με τα όσα έχει πει. Αλλά όλα αυτά που αποκαλύψατε είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτα. Εκείνοι που πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη είναι η Ομοσπονδία μας στην Κύπρο και μεις θα τα κάνουμε όλα για να ενημερωθεί η ΟΥΕΦΑ. Όλη η Κύπρος και όχι μόνο, ξέρει πως σε εκείνο το παιχνίδι έχουμε αδικηθεί κατάφωρα”.

“Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την ΚΟΠ, όμως η Ομοσπονδία, πρέπει να υπερασπιστεί μία από τις ομάδες της. Να εξετάσει όλα αυτά, να λάβει τα μέτρα που χρειάζονται και να καταγγελθούν όσα πρέπει. Εκείνο που αναλογεί στην ΚΟΠ δεν πρέπει να το αφήσει να περάσει απαρατήρητο”.

“Όταν γίνεται κατάφωρη πρόκληση και αδικία, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη πριν τιμωρηθεί η ομάδα. Δεν εννοώ πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε αντιαθλητικά, ούτε πως πρέπει να ρίχνουμε αντικείμενα. Δεν ξέρω πως μπορεί να σκέφτεται η ΟΥΕΦΑ, ελπίζω να τα λάβει υπόψη και να αποφασίσει με επιείκεια”.

Ακούστε τις δηλώσεις: