Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ενημερώνουν την ΚΟΠ…

Ενημερώνουν την ΚΟΠ…


Η ΚΟΠ μετά και τις πιέσεις από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποφάσισε να “διερευνήσει” τα όσα αποκαλύφθηκαν για τον Αλεξάντρου Τούντορ και τους Ρώσους παράγοντες της Ντινάμο. Κύρος Γεωργίου και Πανίκος Καϊλής ήταν οι συνοδοί των διαιτητών και παρατηρητών του αγώνα, όπως γράψαμε από χθες.

Με τους δύο άντρες επικοινώνησε σήμερα το ΣΠΟΡ FM και με βάση δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Ραδιοφωνικού Σταθμού, ο κος Γεωργίου αναμένεται σήμερα να στείλει έκθεση στον Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά. Ο Κύρος Γεωργίου υποστηρίζει πως ήταν μόνο συνοδός του παρατηρητή αγώνα και δεν αντιλήφθηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο. Από την πλευρά του ο κ. Καϊλής που ήταν το άτομο που “πρόσεχε” τους ρεφ, δεν ήθελε να πει τίποτα για το θέμα. Απλώς ανέφερε ότι θα ενημερώσει σχετικά την ΚΟΠ.

Έπρεπε να περάσουν 10 ημέρες, να μιλήσουν σχεδόν όλοι από το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να αποκαλύψουμε τα ονόματα των συνοδών και τότε η ΚΟΠ να πει πως θα κάνει “έρευνα”. Αν είναι έρευνα σαν αυτές των στημένων και των χαμένων ούρων πάντως, σωθήκαμε.