Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προπόνηση στην Ιταλία (pics)

Προπόνηση στην Ιταλία (pics)


Την πρώτη της προπόνηση στην Ιταλία πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η Εθνική Ελπίδων ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης για το φινάλε της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Η αποστολή της Εθνικής έφτασε στον προορισμό της μέσω Σερβίας το μεσημέρι της Κυριακής και εγκαταστάθηκε στην περιοχή Castel Di Sangro.

Η απογευματινή προπόνηση έγινε σε γήπεδο της περιοχής. Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ταξίδεψαν στην Ιταλία. Η προπόνηση της Δευτέρας θα γίνει στο Στάδιο «Teofilo Patini» που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Τρίτης και θα αρχίσει στις 18:00 ώρα Κύπρου.

Ο Λούκας Χατζηλούκας βάσει του ρεπορτάζ της Εθνικής στην σελίδα της Ομοσπονδίας, προτίθεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές και έτσι ίσως δούμε μετά από καιρό και το Δημήτρη Μουλαζίμη να παίρνει τα πρώτα του επίσημα λεπτά.

Πριν από την προπόνηση μίλησε στους διεθνείς μας, τονίζοντας τους μεταξύ άλλων, πως στο τελευταίο παιχνίδι και ανεξάρτητα από το ψηλό βαθμό δυσκολίας που τους αναμένει, μπορούν να έχουν καλή παρουσία με ανάλογο αποτέλεσμα.

[wzslider transition=”‘slide'” lightbox=”true”]