Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά!

Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά!


Το έχουμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να ενθουσιαζόμαστε όταν η ομάδα παίζει καλά, κάποιες φορές ακόμα και να πατάμε στα σύννεφα! Είναι η αγάπη μας για αυτή την ομάδα τόσο μεγάλη, που θέλουμε να την βλέπουμε πάντα να πετά! Φυσιολογικό ήταν λοιπόν, φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πιάσουν από νωρίς τις υπολογιστικές και να μετράνε πόσους βαθμούς θέλουν μέχρι τη σειρά από ντέρμπι που ξεκινάει στην 9η αγωνιστική!

Μακάρι η ομάδα να πάει μέχρι τότε μόνο με νίκες, είμαστε όμως ακόμα στην 3η αγωνιστική και μάλιστα την 1η δεν την παίξαμε ακόμα! Αντίπαλος μας την Κυριακή είναι η Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος και μόνο εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας! Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να αντιλαμβάνεται τις ιδιαιτερότητες του, να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του αντιπάλου και να προχωράει. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πολυτέλεια να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια.

Όλοι έχουμε χαρεί από την προοπτική που δείχνει η ομάδα του Κώστα Καϊάφα. Η αλήθεια όμως είναι πως έχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνει και πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να θεωρεί πως μπορεί να κερδίσει παιχνίδια σαν αυτό της Κυριακής χωρίς να δώσει το 100%. Συγκέντρωση στο επόμενο λοιπόν και τα μαθηματικά μπορούν να περιμένουν.