Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όταν έρθει απώλεια

Όταν έρθει απώλεια


Μακάρι να μην έρθει ποτέ! Η ποδοσφαιρική λογική όμως, λέει πως κάποια στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ του Καϊάφα θα απωλέσει βαθμούς. Ελπίζουμε να μην είναι αυτή την εβδομάδα, ούτε την επόμενη, όταν έρθει όμως η απώλεια, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι. Γιατί συνήθως δεν είναι η ίδια η απώλεια που μας σκοτώνει, αλλά η τραγική διαχείριση της. Για αυτό ακριβώς τον λόγο τα λέμε τώρα, που η ψυχολογία είναι στα ύψη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ της χρονιάς 2014/15 έχει ήδη κερδίσει πολλά στοιχήματα. Έχει γίνει ομάδα σε χρόνο μηδέν, έχει κάνει ευρωπαϊκή υπέρβαση (κι ας της κλάπηκε), έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή και την απέδειξε με τον τρόπο που κέρδισε την Ανόρθωση. Όλα αυτά δεν αναιρούν το γεγονός πως είμαστε ένα σωματείο σε ανοικοδόμηση και με πρώτο στόχο την οικονομική σωτηρία. Και πρέπει να το θυμόμαστε, να μην βάζουμε αχρείαστη πίεση, να είμαστε όλη τη χρονιά στήριγμα της ομάδας!

Το όνειρο όλων μας είναι να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια στο τέλος της χρονιάς. Ίσως όμως να είναι νωρίς να μιλάμε για τέτοια, για αυτό πρώτο μας μέλημα, πρέπει να είναι να βρίσκουμε τρόπους να βοηθάμε την ομάδα στα καλά και τα κακά της.