Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ομάδα που θα κτυπάει κάθε ματς!

Ομάδα που θα κτυπάει κάθε ματς!


Κανείς στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μιλάει για πρωτάθλημα. Δεν θέλουν να ανεβάσουν τους τόνους, ούτε την πίεση. Είδαν άλλωστε ότι η τακτική της συγκέντρωσης, της ταπεινοφροσύνης και του σεβασμού στον αντίπαλο αλλά και τις δυνάμεις μας, απέδωσε στην Ευρώπη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μας νοιάζει αν χάνουμε. Το αντίθετο, θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα που να κερδίζει κάθε παιχνίδι! Κι αν δεν το καταφέρνει να είναι τόσο μεγάλη που να μπορεί να διαχειριστεί τους λόγους και να τους βελτιώσει.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Μπροστά μας αυτή την εβδομάδα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα. Γράψαμε ήδη πως είναι δύσκολο, γράψαμε ήδη πως θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό για να τα καταφέρουμε! Έχει επίσης αναφερθεί πως η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι έτοιμη να μην πανικοβληθεί αν χάσει βαθμούς. Πρώτα από όλα όμως, πρέπει να είναι έτοιμη να μοχθήσει για να τους κατακτήσει. Ακριβώς αυτό θέλει να πετύχει πρώτα από όλα ο Καϊάφας, την οριστική αλλαγή στη νοοτροπία. Η ηττοπάθεια που είδαμε τα τελευταία 2-3 χρόνια (με μοναδική έκλαμψη ένα 6μηνο με το Σαβέφσκι), πολύ απλά δεν ταιριάζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ο κόουτς ξέρει πως το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι ικανοτήτων, αλλά και προσέγγισης. Θέλει να κτίσει μια ομάδα που να πεθαίνει να γίνει πρωταθλήτρια. Και ξέρει πως αν τα καταφέρει, αργά ή γρήγορα θα μπει ξανά στο μονοπάτι προς τα εκεί.