Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απαρτία και τελική ευθεία

Απαρτία και τελική ευθεία


Όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεση του θα έχει από σήμερα ο Κώστας Καϊάφας, πλην του Δημήτρη Μουλαζίμη που τραυματίστηκε εκ νέου. Στις προπονήσεις μπαίνουν ξανά μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις τους οι Κυριάκου, Γιωργαλλίδης, Ρουσιάς, Δημητρίου, Παναγιώτου και Παναγή, ενώ ο Λομπιανίτζε προπονείται κανονικά εδώ και δύο μέρες. Πλέον η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει της Νέας Σαλαμίνας μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο Κώστας Καϊάφας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει επιλογές τόσο σε σύστημα όσο και σε πρόσωπα. Το κλίμα στο Ηλίας Πούλλος είναι εξαιρετικό και όλοι πιστεύουν πως η ομάδα θα παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών. Κανείς δεν πετάσει στα σύννεφα, όλοι αντιλαμβάνονται πως έχουν πολλή δουλειά, ταυτόχρονα όμως πιστεύουν στις δυνάμεις τους και ξέρουν πως από τους ίδιους εξαρτάται πού θα καταλήξει το τρόποντο τη Κυριακή το βράδυ.

Όσον αφορά τα πλάνα του προπονητικού τημ, μάλλον θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες 1-2 μέρες, μιας και αρκετοί παίκτες έλειπαν. Δεν αναμένουμε πάντως μεγάλες αλλαγές στα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν.