Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξέρει τι θα συναντήσει

Ξέρει τι θα συναντήσει


Λίγο πολύ γνωστό είναι το σκηνικό που θα συναντήσει στο Αμμόχωστος η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τόσο το γεγονός πως αντίπαλος είναι ένας προπονητής που αρέσκεται να κτυπάει στο transition, όσο και η διαφορά μεγεθών, υποδηλώνουν πως η Νέα Σαλαμίνα θα ενδιαφερθεί πρώτα από όλα για την άμυνα της και μετά όλα τα άλλα. Δεν θα παίξει κατ’ ανάγκη αντι-ποδόσφαιρο, αλλά θα προσπαθήσει σίγουρα να διαφυλάξει τα μετόπισθεν μετατρέποντας τη περιοχή του Μπρουκς σε φρούριο.

Μέχρι στιγμής, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια της και ελπίζουμε το ίδιο να πράξει και αυτή τη φορά. Αν όμως δεν έρθει το γρήγορο γκολ που θα ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα, τα συστατικά που πρέπει να βάλει στο μιξ η ομάδα του Κώστα Καϊάφα είναι και πάλι γνωστά: κίνηση χωρίς τη μπάλα, επιθετικότητα και υπομονή. Μεγάλη υπομονή, γιατί μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει κτίσει καλή παράδοση στο Αμμόχωστος, τα περισσότερα παιχνίδια όμως ίδρωσε για να τα κατακτήσει.

Το τεχνικό τημ της ομάδας μας έχει παρακολουθήσει τη Νέα Σαλαμίνα και ξέρει τι να περιμένει. Αν καταφέρει να μεταδόσει στους ποδοσφαιριστές τι ακριβώς πρέπει να κάνουν για να φέρουν το τρίποντο στις αποσκευές τους για Λευκωσία, είμαστε σίγουροι πως οι πιθανότητες μας θα αυξηθούν.