Home ΚΥΠΡΟΣ Κουτσοκούμνης: «Η Εθνική μπορεί να πετύχει πολλά»

Κουτσοκούμνης: «Η Εθνική μπορεί να πετύχει πολλά»


Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ παρακολούθησε από κοντά την προετοιμασία αλλά και τον αγώνα της Εθνικής στη Βοσνία / Ερζεγοβίνη και εκφράζει την ικανοποίηση του, τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για τη δουλειά που έγινε για να φτάσει η Εθνική μας στη νίκη. Θεωρεί ότι η Εθνική Κύπρου έχει μεγάλη προοπτική ενόψει της συνέχειας και πως, είναι καιρός ο κόσμος να επιστρέψει κοντά στην ομάδα μας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη δουλειά που έγινε από την τεχνική ηγεσία καθώς και εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι διεθνείς, είτε αγωνίστηκαν, είτε όχι.

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως η επένδυση της Ομοσπονδίας για την πολυήμερη προετοιμασία στην Κροατία απέδωσε καρπούς αφού έδωσε στην τεχνική ηγεσία όλα τα απαραίτητα εφόδια για να προετοιμάσει την ομάδα όπως πρέπει», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Προέδρου της ΚΟΠ.

«Εμπιστεύομαι τα νέα παιδιά που έχουν έρθει στην Εθνική. Έχουν ενσωματωθεί με τους παλαιότερους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχω την άποψη ότι σαν ομάδα ότι τόσο από πλευράς τεχνικής ηγεσίας, όσο και από πλευράς ποδοσφαιριστών, μπορούμε να πετύχουμε πολλά», προσθέτει ο Πρόεδρος της ΚΟΠ και συμπληρώνει:

«Ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο, όμως, το αποτέλεσμα στη Βοσνία μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε για το καλύτερο, σε μια διοργάνωση στην τελική φάση της οποίας θα συμμετάσχουν 24 ομάδες».

Το καταληκτικό σχόλιο του Προέδρου της ΚΟΠ αφορά τον κόσμο:

«Σε ένα γήπεδο των 13000, οι Βόσνιοι τίμησαν την Εθνική τους, ήταν εκδηλωτικοί, γέμισαν τις κερκίδες. Με τον κόσμο στο πλευρό της και η δική μας ομάδα, πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Θεωρώ πως έχει φτάσει ο καιρός και οι δικοί μας ποδοσφαιριστές να νιώθουν αγωνιζόμενοι με την Εθνική, όπως νιώθουν οι αντίπαλοι τους όταν αγωνίζονται στη δική τους έδρα».

πηγή: CFA