Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου

Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου


Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απευθύνεται στα μέλη, τους φίλους και οπαδούς του Σωματείου μας και τους πληροφορεί ότι με εντολή των μελών του Σωματείου μας, ανέλαβε μέσα σε πολύ δύσκολες οικονομικές και αγωνιστικές συνθήκες να αντιμετωπίσει τα άμεσα και δύσκολα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σταδιακή οικονομική ανάκαμψη και να συγκροτήσει μία ποιοτική ποδοσφαιρική ομάδα, που θα την διακρίνει η αγωνιστικότητα, η διεκδικητικότητα και η προοπτική, έτσι ώστε να μπορέσουμε και πάλι να διεκδικήσουμε με επιτυχία νέες διακρίσεις και τρόπαια.

Στην προσπάθεια αυτή ζητήσαμε την βοήθεια του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, που ανταποκρίθηκε με συγκινητικό τρόπο, προσφέροντας μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τον τόπο, οικονομική βοήθεια στο Σωματείο, ακόμη και από το υστέρημά του. Το σύνθημα «Όλοι μαζί μπορούμε», κυριάρχησε και κυριαρχεί σε όλες μας τις εκδηλώσεις και ενέργειες, γιατί χωρίς τη στήριξη των μελών και των χιλιάδων οπαδών και φίλων μας, δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί.

Δυστυχώς, μικρή μερίδα οπαδών μας δεν αντιλαμβάνεται ότι κάποιες ενέργειες και συμπεριφορές δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στο Σωματείο μας, γεγονός που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε αγωνιστική υποχώρηση και κατ’ επέκταση οικονομική κατάρρευση. Προσπαθήσαμε να προλάβουμε κάποιες ενέργειες, όμως δεν βρήκαμε δυστυχώς θετική ανταπόκριση από τη μερίδα αυτή των οπαδών μας, με αποτέλεσμα σήμερα να καλούμαστε να καταβάλουμε ήδη το πρώτο χρηματικό τίμημα ύψους 6000 ευρώ, για ενέργειες που έγιναν στον αγώνα με την Ανόρθωση, ενώ αναμένεται και η απόφαση της ΟΥΕΦΑ για τα όσα έχουν διαδραματιστεί στον αγώνα με τη Δυναμό Μόσχας.

Θεωρούμε ότι ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα του προβλήματος που δημιουργείται με τη συμπεριφορά μικρής μερίδας των οπαδών μας, ιδιαίτερα φέτος που οι Πειθαρχικοί Κανονισμοί της ΚΟΠ είναι πάρα πολύ αυστηροί και σε ορισμένες περιπτώσεις προνοούν μέχρι και αφαίρεση βαθμών και θα συμβάλει ενεργά στην αντιμετώπιση παρόμοιων συμπεριφορών που πλήττουν ανεπανόρθωτα το Σωματείο μας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε την ομάδα μας στις δύσκολες δοκιμασίες που την περιμένουν στο «μαραθώνιο» του Κυπριακού πρωταθλήματος και με αθλητοπρεπείς εκδηλώσεις σε κάθε αγώνα της να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την καλύτερη δυνατή διάκρισή μας”.