Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκέντρωση στο γήπεδο

Συγκέντρωση στο γήπεδο


Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει μια ποδοσφαιρική ομάδα που είναι στο σωστό δρόμο και ανοδική πορεία, είναι να χάσει τη συγκέντρωση της. Η παρουσία του Κώστα Καϊάφα και άλλων ανθρώπων που έχουν ζήσει τις ιδιαιτερότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο τεχνικό τημ, δίνει βάσιμες ελπίδες πως η δική μας ομάδα δεν θα πέσει θύμα καταστάσεων και θα συνεχίσει απλά να κάνει τη δουλειά της.

Γενικότερα, γράφουμε πάντα πως η ψυχολογία όλων μας περνάει μέσα από το γήπεδο. Το Μάιο, νιώθαμε όλοι πως τα πράγματα είναι από δύσκολα μέχρι αδύνατα. Λίγους μήνες και μπόλικη δουλειά μετά, φτάσαμε σε σημείο να πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε ομάδα 130 εκατομμυρίων και το καταφέραμε, άσχετα αν μας έκλεψαν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών και για να τα καταφέρει οφείλουμε κι εμείς να της ανοίξουμε όσο γίνεται το δρόμο καθαρίζοντας εμπόδια.

Επόμενος αντίπαλος μας η Σαλαμίνα και το μυαλό είναι αποκλειστικά εκεί. Στα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της. Στους τρόπους που θα διασπάσουμε την άμυνα της και θα πάρουμε το ζητούμενο, το τρίποντο. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα βάλουμε τις βάσεις.