Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κτυπάει εντεκάδα ο Σκάρα

Κτυπάει εντεκάδα ο Σκάρα


Επιστρέφει και μάλιστα με αξιώσεις ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο. Ο Γάλλος είναι αυτό που λέμε “πρωτοκλασάτος” ποδοσφαιριστής και ο Καϊάφας πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του, αλλά και στο πνεύμα νικητή που το διακατέχει. Είναι ξεκάθαρο πως ο Σκαραμοτσίνο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στη Σαλαμίνα αφού είναι στο 100%, το θέμα είναι πού θα τον χρησιμοποιήσει ο κόουτς και πώς επηρεάζει αυτό το πλάνο του.

Ο Σκάρα μπορεί να παίξει ως γνωστόν σαν αριστερός μπακ αλλά και σαν κεντρικός αμυντικός. Σε περίπτωση που ο Καϊάφας παίξει 4-2-3-1, το δίδυμο Στεπάνοφ-Ακουισταπάτσε δύσκολα θα αλλάξει λόγω χαρακτηριστικών, έτσι θα διεκδικήσει τη θέση του αριστερού μπακ. Κάτι που με τη σειρά του, βάζει ανταγωνιστή στους μέσους, αφού θα έχει πλέον απελευθερωθεί ο Σκαραμοτσίνο.

Αν από την άλλη ο κόουτς επιλέξει 3-5-2, κτυπάει μια από τις 3 θέσεις στην άμυνα. Είναι ταχύς, είναι δυνατός και μπορεί σίγουρα να αντεπεξέλθει καλύτερα σε γρήγορους ακραίους παρά οι κεντρικοί μας αμυντικοί. Σε τέτοια περίπτωση θα απειλεί δηλαδή τον Ακουισταπάτσε. Το βέβαιο είναι πως ο Καϊάφας είναι χαρούμενος που τον έχει πίσω.