Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλή η Σαλαμίνα, καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ

Καλή η Σαλαμίνα, καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ


OK το είπαμε, καλή ομάδα η Σαλαμίνα, δεν μπορεί να υποτιμηθεί, ούτε πρέπει να θεωρήσουμε ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα μας δοθεί χωρίς κόπο. Την ίδια στιγμή βέβαια, πρέπει να το προσεγγίσουμε με αυτοπεποίθηση γιατί όσο καλή και να είναι η αντίπαλος, είμαστε καλύτεροι, πιο έτοιμοι και με σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος!

Στην Κύπρο πολλές φορές συγχίζουμε το σεβασμό και την αναγνώριση του αντιπάλου με την μεγαλοποίηση του. Η Σαλαμίνα, καλή ομάδα το ξαναλέμε, δεν θα μπορέσει να αντισταθεί, αν οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα επαναλάβουν το πρόσωπο που είχαν δείξει στην Ευρώπη και τη θέληση, τα κότσια που έδειξαν κόντρα στην Ανόρθωση. Ειδικά στο τελευταίο ματς, τα πόδια έλεγαν δεν αντέχω, αλλά η καρδιά των παικτών τους έσπρωξε στη νίκη.

Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, είναι ξεκάθαρο. Το εκτός με τη Νέα Σαλαμίνα κατατάσσεται μάλιστα σε αυτά που χαρακτηρίζονται δύσκολα. Η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑ όμως, είναι που κρίνει κάθε παιχνίδι. Και αν είναι αυτή που πρέπει αύριο το βράδυ στο λεωφορείο της επιστροφής, θα βρίσκονται και οι 3 βαθμοί της νίκης.